Πάγκαλος ο φοβητσιάρης

Να περάσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με 180 ψήφους υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξη του στη REAL news.

Στην παρατήρηση ότι αυτή η θέση μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές καθώς μπορεί η ΝΔ να το καταψηφίσει ο κ. Πάγκαλος σημειώνει «προσωπικά θέλω να αποφύγουμε τις πρόωρες εκλογές με κάθε τρόπο, αλλά η ζωή δεν μπορεί να συνεχιστεί με αδιέξοδα».

Τονίζει δε, ότι δεν απειλεί κανέναν με πρόωρες αλλά οι εκλογές προκύπτουν εκ των πραγμάτων.

Μιλάμε κυρ – Θόδωρα τα έχουμε κάνει πάνω μας αν καταλαβαίνω σωστά έτσι; Φοβάσαι ότι αν γίνουν εκλογές θα σταματήσουν τα τζάμπα τραπεζώματα, οι τσάμπα διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία για ρεβεγιόν, οι πληρωμένες διακοπές στην Ελούντα και το τσάμπα ποτάκι στην Μ. Βρετάνια σωστά; Με λίγα λόγια θα χάσεις το δικαίωμα να ξεζουμίζεις τον ιδρώτα του μεροκαματιάρη Έλληνα πολίτη, που τον κατηγορούσες ως αντιπαραγωγικό και που του’ λεγες ότι τα φάγατε μαζί. Φοβάσαι με λίγα λόγια, ότι τα γιαούρτια που σου ρίχνουνε κατά καιρούς, θα μεταφραστούνε σε μαύρο χρώμα, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις ούτε την ψήφο της συζύγου σου…

Η αλήθεια όμως είναι, ότι θα μας λείψεις πολύ αν αυτό συμβεί. Ποιόν θα κράζει η έρμη η Πυθία; Με ποιόν θα σπάει πλάκα…; Τι να κάνουμε όμως… Όλα τα ωραία, κάποτε τελειώνουν.