Βουλευτές του ΠαΣοΚ ομολογούν αποτυχία του κυβερνητικού έργου

Σε εκδήλωση της εφημερίδας Free Sunday στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, διαπίστωσε μεταρρυθμιστική εξάντληση της κυβέρνησης και έλλειψη πολιτικής βούλησης από όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Όπου να ‘ναι θα εξαντληθεί και η αλληλεγγύη των χωρών της ΕΕ προς την Ελλάδα. Όσο εμείς δεν τα κάνουμε καλά, προφανώς κάποια στιγμή και οι Ευρωπαίοι θα τρελαθούν με μας. Δεν μας φταίει κανένα Μνημόνιο. Φταίει η έλλειψη πολιτικής βούλησης” δήλωσε ο Φλωρίδης.

Επίσης σχολίασε τοποθέτηση του Υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου, όπως αυτή παρουσιάζεται στη Free Sunday, παρατηρώντας :

«Λέει ότι εμείς τα έχουμε κάνει όλα καλά και ό,τι τραβάμε τα τραβάμε επειδή οι Ευρωπαίοι δεν τα κάνουν καλά. Εγώ πιστεύω το αντίθετο, ότι όσο εμείς δεν τα κάνουμε καλά, προφανώς και οι Ευρωπαίοι, κάποια στιγμή, θα τρελαθούν με μας, θα μας στείλουν από εκεί που ήρθαμε και οι κερδοσκόποι θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους».


«Αν δεν κάνω λάθος, ο κηπουρός του πρωθυπουργού δεν είναι μέλος της κυβέρνησης και, αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Φλωρίδης δεν γεννήθηκε υπουργός» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Free Sunday» σχολιάζοντας τα περί «κηπουρών στην κυβέρνηση», που είχε πει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Απάντησε και στις αιχμές του Μ. Χρυσοχοϊδη ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύτηκε σωστά με τους δανειστές πριν από ένα χρόνο: «Το να πω εγώ σήμερα αν η κυβέρνηση έπρεπε ή μπορούσε να διαπραγματευτεί καλύτερα πριν από ένα χρόνο θα με καθιστούσε σχολιαστή και όχι κυβερνητικό στέλεχος που θέλει να δει τη χώρα του να πηγαίνει μπροστά» τόνισε.


Σε σκληρότερη γραμμή ο κοζανίτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρης Κουκουλόπουλος παραδέχτηκε ότι «στο 18μηνο που κυβερνάμε η κατάσταση στο κράτος έχει χειροτερέψει αφάνταστα»( εκπομπή Αλ. Τριανταφυλίδη, ΕΡΤ3).