Τέρμα το γάβγισμα

Σε κεντρικό ξενοδοχείο αποφάσισε να συναντηθεί προ ημερών η Ντόρα Μπακογιάννη με τον στενό συνεργάτη της, Θόδωρο Σκυλακάκη. Και, μόνο το γεγονός ότι η συνάντηση των δύο έλαβε χώρα μακριά από τα γραφεία της Συγγρού, επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι: «υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των δύο». Η Ψηλής, προφανώς, με καθυστέρηση χρόνων έχει συνειδητοποιήσει ότι ο Σκυλακάκης, απλά «δεν μπορεί».

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που προτρέπουν την Μπακογιάννη, να κρατήσει σε απόσταση τον ευρωβουλευτή. Με βαριά καρδιά φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει τις σχετικές εισηγήσεις. Έτσι, μετά το Συνέδριο, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε εξελίξεις…

Πηγή : Parapolitika.gr

Υ.Γ. από ΗΡΩΝ : Κρίμα… Άλλος ένας μεγάλος πολιτικός άνδρας θα περάσει στο περιθώριο. Μιλάμε η τύπισσα είχε μεγάλη φαντασία όταν επέλεγε τα πρόσωπα με τα οποία στόχευε να καταφέρει πλήγμα στη ΝΔ!!! Σκυλακάκης, άντε γειά. Κιλτίδης, Βατοπέδι. Μαρκογιαννάκης, c4i. Κοντογιάννης, ανάξιος σχολιασμού. Κι ο άλλος απ’ την Κρήτη, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!

Όνειρα γλυκά…

Σκυλακάκη, υπάρχει και το κόμμα των Ελλήνων κυνηγών, αν ενδιαφέρεσαι… Δεν ξέρω αν σ’ αρέσει το κυνήγι;