"Προφητική" έρευνα για τα αίτια της αποκαθήλωσης του Ντομινίκ Στρος-Καν

Μια εκπληκτικά προφητική έρευνα-ανάλυση που γράφτηκε στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί, λίγες ημέρες πριν από την τα δραματικά γεγονότα στο SOFITEL της Νέας Υόρκης και την σύλληψη του Στρος-Καν περιγράφει το είδος των σκοτεινών ψυχικών-ψυχοτρονικών επιχειρήσεων στις οποίες ήταν προφανώς κοινωνός ο πρώην ισχυρός άνδρες του ΔΝΤ, μέχρι στην στιγμή που - κατά τα φαινόμενα - "αποφασίστηκε" η εξουδετέρωσή του.

Στο άρθρο αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνεται η κατάληψη ενός ολόκληρου κράτους με την αφαίρεση της βούλησης των πολιτών του να αντιδράσουν και επιτυγχάνεται ο έλεγχος εγκεφάλου και συνειδήσεων ακόμα και με μια απλή ραδιοφωνική εκπομπή.

Χθες ο Junker Stark εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της ΕΚΤ δήλωσε ανανδοίαστα πλέον ότι "Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη, προκειμένου να υπάρξει δημοσιονομική προσαρμογή" σε ένα Έθνος που πλέον δεν αντιδρά.

Κατά τον Stark αυτό θα βοηθήσει στην αποκατάσταση δημοσιονομικής ισορροπίας, ενώ τόνισε ότι η πλήρης συμμόρφωση με τους κανόνες του πακέτου βοήθειας είναι απόλυτα βασική, δηλαδή με τα όσα ζητά η τρόικα από τις χώρες, τις οποίες στηρίζει. Δηλαδή της ανάληψης του ελέγχου της χώρας ακολουθεί η λεηλάτηση πόρων και αγαθών.

Πηγή : defencenet.gr