Θόδωρας ο μπουρλοτιέρης

Οι απόψεις του Όλι Ρεν για συναίνεση των μεγάλων πολιτικών κομμάτων είναι λάθος καθώς με τον τρόπο αυτό βάζει στο τραπέζι πολιτικούς όρους, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Όπως είπε η κυβέρνηση κατέφυγε στο μνημόνιο για να αποφευχθεί η χρεοκοπία ενώ σε ότι αφορά την καταβολή της πέμπτης δόσης είπε πως αν δεν τηρήσουμε το μνημόνιο διασφαλισμένο δεν είναι τίποτα.


Τέλος, ανέφερε πως δεν πιστεύει στην πολιτική συναίνεση ως σύστημα διακυβέρνησης. 


Φαντάζομαι, ότι αυτές τις δηλώσεις, θα τις είδαν στο μέγαρο Μαξίμου… Αν όχι, το πρόβλημα είναι μεγάλο χωρίς δεύτερη σκέψη. Πέραν όλων των άλλων, αυτές οι δηλώσεις, είναι άλλη μια τρανή απόδειξη, πως στο ΠΑΣΟΚ, ο καθένας κάνει πλέον ότι γουστάρει. Ο καθένας στην κυβέρνηση, άγεται και φέρεται κατά το δοκούν. Αυτά βλέπει κι ο κάθε Ρεν και μιλάει για συναίνεση και άλλα τέτοια γραφικά τις τελευταίες μέρες. Σου λέει ότι αυτοί πλέον, μας έχουν αποδείξει ότι είναι άχρηστοι. Άντε να σπρώξουμε μπας και αναλάβει και κανένας σοβαρός άνθρωπος να διαχειριστεί μια τόσο δύσκολη κατάσταση στην πιο κρίσιμη φάση της. Δεν κάνουν λόγο οι Ευρωπαίοι για αυτοδύναμες κυβερνήσεις, κι ο λόγος είναι απλός. Με μια κυβέρνηση συνεργασίας, ο καθένας θα μεταθέτει τις ευθύνες στον άλλο. Έτσι, η ακυβερνησία που θα προκύψει, θα αναγκάσει σου λέει τους Έλληνες, θέλοντας και μη, να παραχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία. Έξυπνο κόλπο και με σίγουρα αποτελέσματα. Απλά το πρόβλημα είναι, ότι δεν μασάει η κατσίκα ταραμά…!

Πάντως, σήμερα, θα συμφωνήσουμε με τον κυρ – Θόδωρο! Σου λέει εμείς τα κάναμε σκατά, εμείς να τα λουστούμε. Γιατί να βάλουμε και τον Σαμαρά στο κόλπο!!!