Σε σύγχυση ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Αλλοπρόσαλλη η στάση του κ. Καρατζαφέρη απέναντι στην Ν.Δ. για ακόμα μία φορά. Ο γνωστός λάτρης της μεθόδου της κωλοτούμπας χρησιμοποίησε χθες γελοία επιχειρηματολογία για τους λόγους που είναι διατεθειμένος να στηρίξει τους υποψηφίους δημάρχους της ΝΔ στους τρείς μεγάλους δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε τη στήριξή του στον Νικήτα Κακλαμάνη για τον δήμο Αθηναίων, λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να στηρίξει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Καμίνη, τον οποίο κατηγόρησε για την πολιτική του για τους μετανάστες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει την στήριξη του στο πρόσωπο του Δημαρχού Αθηναίων από την αρχή της υποψηφιότητας του, οπότε τα παραμύθια με τις θέσεις Καμίνη είναι για τα μάτια του κόσμου. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. είχε στηρίξει για πρόεδρο την κα Μπακογιάννη και ότι οι σχέσεις του με το Μητσοτακέικο είναι σε προχωρημένο επίπεδο. Ο διπλωμάτης κατά τ’ αλλά κ. Καρατζαφέρης γνωρίζει ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης θα έχει πρόσκληση κάποια στιγμή από την κα Μπακογιάννη και ότι ως Δήμαρχος Αθηναίων το χτύπημα για την Ν.Δ. θα είναι διπλό. Έτσι την επομένη των εκλογών θα μπορεί να πανηγυρίσει σε πιθανή εκλογή του Ν. Κακλαμάνη διπλά, καθώς θα έχει βοηθήσει τον Νικήτα να εκλεγεί γνωρίζοντας παράλληλα το όφελος μιας πιθανής του αποχώρησης από την Νέα νέα Δημοκρατία.

Ο Καρατζαφέρης εξέφρασε τη στήριξή του και στον Κώστα Γκιουλέκα για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, κατηγορώντας τους πολιτικούς του αντιπάλους για αντιπατριωτικές τακτικές. Την συγκεκριμένη επιλογή μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε στρατηγικώς ορθή, καθώς ο Γκιουλέκας θα υποστηριχθεί μόνο από τον Παπαθεμελή και σε περίπτωση που το ποσοστό διαφοράς με τον Μπουτάρη είναι μικρό η στήριξη του κ. Καρατζαφέρη θα δώσει χρώμα ΛΑ.ΟΣ στην νική του υποψηφίου της Ν.Δ.

Για τον δήμο Πειραιά, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δήλωσε ότι στηρίζει τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκο και κατηγόρησε τον κ. Μίχα. Ο υποστηριχτής του κ. Μαντούβαλου και πολέμιος των επιλογών του κ. Σαμαρά κάνει ξανά κωλοτούμπα και στηρίζει τον κ. Μιχαλολιάκο για να γευτεί κομμάτι της δόξας από την δύσκολη αυτή μάχη του Πειραιά.

Τέλος, στο θέμα των περιφερειαρχών και ιδιαίτερα στο θέμα της Αττικής δεν έκρυψε την στήριξή του στον Γιάννη Σγουρό. Τον άνθρωπο για τον οποίο το ΠαΣοΚ χρησιμοποίησε το εκβιαστικό δίλημμα Παπανδρέου ή εκλογές για να συσπείρωση τους ψηφοφόρους του. Ο άνθρωπος που στηρίζει την δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα, κάτι για το οποίο είχε εκφράσει απίστευτες αντιρρήσεις και είχε κάνει προεκλογικά σημαία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης. Εδώ ο κ. Καρατζαφέρης δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Στηρίζει το Μνημόνιο και την κυβέρνηση του. Ως άλλοθι χρησιμοποιεί τα αυτοδιοικητικά κριτήρια του υποψηφίου. Ο πραγματικός όμως λόγος είναι ότι δε θα ήθελε να συμπράξει ώστε ένα πρόσωπο από το πουθενά που επέλεξε ο Α. Σαμαράς να βρεθεί τόσο ψηλά, αποδεικνύοντας ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ εκτός του ότι διατηρεί την δυναμική του κόμματος, έχει αρχίζει να ισχυροποιείται στην ελληνική κοινωνία.

ΉΡΩΝ : Με λίγα λόγια, τώρα έγινε πιο αντιληπτο σε όλους, για ποιόν λόγο, ο ΛΑ.Ο.Σ. τις τελευταίες μέρες, έχει γίνει μπάχαλο. Η στάση του ... ηγέτη του, δεν βρίσκει σύμφωνη την πλειοψηφία των στελεχών του, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις παλλινωδίες και τις κωλοτούμπες του ... Καίσαρα για κλάμματα, ετοιμάζουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες... Ήδη, οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και έχω την αίσθηση, ότι πολύ σύντομα, το κόμμα της ... άκρας δεξιάς, θ' αποτελεί έναν βρώμικο, σκονισμένο φάκελο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας...