Η Χρυσή Αυγή πρώτο θέμα στο Bloomberg (vid)

«Οι φασιστικοί χαιρετισμοί επιστρέφουν στην Ελλάδα, καθώς οι αντι-μετανάστες κυνηγούν ψηφοφόρους», είναι ο τίτλος του πρώτου θέματος του Bloomberg, για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.  

«Το κόμμα είναι γνωστό για τις βίαιες συγκρούσεις του σε γειτονιές μεταναστών και για το κόκκινο και μαύρο σήμα του, που αναπαριστά μια αποδομημένη σβάστικα. Μέλη του κόμματος λένε ότι δεν πρόκειται για ναζιστικό ή φασιστικό κόμμα και απορρίπτουν κάθε σύνδεση του σήματός του με τη σβάστικα, εξηγώντας ότι πρόκειται για αρχαιοελληνικό σύμβολο. Βίντεο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, τον δείχνει να χαιρετά φασιστικά», αναφέρει το δημοσίευμα.  

Υ.Γ. από Πύθων : Η οργή του λάου οδηγεί την κοινωνία στα άκρα... Είναι δεδομένο ότι στην συνέχεια θα το μετανοιώσει για την λανθασμένη ψήφο του, όπως και με το "λεφτά υπάρχουν" του Παπανδρέου. Ψηφίζοντας την Χρυσή Αυγή από οργή βάζεις στη Βουλή προσωπικότητες που ασπάζονται τον Ναζισμό και έχουν ως προτυπό τους τον Αδόλφο Χίτλερ. 

Δείτε εδώ σχετικό βίντεο για να έχετε το γνώθις σ' αυτόν όταν θα πάτε στην κάλπη... Το κρίμα στο λαιμό σας για την επόμενη μέρα...