Πρακτικές τύπου Goebbels από τους ΑΕ του Πάνου Καμμένου στο facebook…

Πολλή κουβέντα γίνεται συχνά πυκνά για το “ρεύμα που έχει ο Πάνος Καμμένος στο facebook κάτι το οποίο για άλλους λέει πολλά και για άλλους τίποτα. Όπως και να χει είναι γεγονός πως υπάρχει μια δυναμική παρουσία στον χώρο αυτό. 

Άλλο όμως αυτό και άλλο το να γίνεται άρον άρον αλλαγή ονομάτων ομάδων, γκρουπ και λογαριασμών στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει εκλογών εξαπατώντας έτσι κόσμο που είχε ακολουθήσει τους συγκεκριμένους λογαριασμούς με το αρχικό τους όνομα. 

Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά ένα απλό παράδειγμα μιας τέτοια ομάδας η οποία αριθμεί 1578 φίλους και η οποία αρχικά είχε το όνομα ΟΝΝΕΔ Αγ. Αλεξάνδρου το οποίο ξαφνικά έγινε Νεολαία (?) Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Φαλήρου. Να διευκρινίσουμε πως είναι απολύτως λογικό το να αλλάξει κάποιος το όνομα του προφίλ του. Αλλά όταν μιλάμε για πολιτικό προφίλ τότε καλό θα ταν η αλλαγή αυτή να συνοδεύεται με αντίστοιχη ενημέρωση των φίλων ούτως ώστε να είναι ενήμεροι. 

Τουναντίον, ενημερώνονται μέσω inbox για οτιδήποτε άλλο πέραν αυτής της αλλαγής. Τα ίδια ισχύουν και για group στο facebook στα οποία προστίθεται κόσμος χωρίς την άδειά του αλλά σε σελίδες που άλλο όνομα έχουν και περί άλλων τυρβάζουν… Σας παραθέτουμε ένα παράδειγμα: 

Πηγή