"Τα παιδεία παίζει"...Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;

Κατάλαβε ότι με τις χθεσινές του δηλώσεις υπογράφει την πολιτική του καταδική πριν ξεκινήσει το νέο του πολιτικό εγχείρημα και πήρε την απόφαση τελικώς να παραιτηθεί.

Το βράδυ των εκλογών είχε δηλώσει οτι θα παραιτηθεί από βουλευτής και πολλοί είχαν χειροκροτήσει την στάση του. Χθες βράδυ μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε οτι δεν θα παραιτηθεί. Και σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση οτι τελικά παραιτείται.

Βράδυ 7ης Νοεμβρίου. Ο Γιάννης Δημαράς παραδέχεται την ήττα του και δηλώνει: «Συνεχίζουμε. Από 1η Ιανουαρίου παραιτούμαι από βουλευτής».

Ολα αυτά μέχρι χθες. Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο ανεξάρτητος βουλευτής τους λέει ότι πολλοί είναι εκείνοι που του είπαν να μην παραιτηθεί. Πρόσθεσε μάλιστα οτι τελικά όχι μόνο δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα, αλλά θα προχωρήσει και στην ίδρυση μιας «πολιτικής κίνησης», όπως τη χαρακτήρισε, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. «Απλώς», είπε, «θα ρωτήσουμε τους πολίτες πώς μας βλέπουν και τι θέλουν από εμάς και ανάλογα με το τι θέλουν θα προχωρήσουμε».

Ολα αυτά μέχρι σήμερα. Που τελικά θέλοντας προφανώς να μας τρελάνει όλους εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει οτι τελικά θα παραιτηθεί!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, τους συναγωνιστές και τις χιλιάδες των απλών πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Τους κατανοώ και ακόμα πιο πολύ τους είμαι ευγνώμων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους. Με συγκινούν, γιατί με την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει μου ζητούν να μην παραιτηθώ από την βουλευτική μου έδρα.
Όμως, θα μου επιτρέψουν να τους πώ ότι, η δήλωσή μου τη νύχτα των εκλογών ισχύει.

Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί. Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού.

Σε αυτούς που, άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα έκαναν αμέσως μετά, με θύματα τα εκατομμύρια των απλών εργαζόμενων πολιτών. Άλλωστε, οι Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη την αξιοπιστία και το ήθος των πολιτικών. Γιατί, έτσι μόνο θα δυναμώνει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Γιατί, έτσι μόνον θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των πολιτών. Γιατί έτσι μόνο, θα προστατεύεται η εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια
."

Βέβαια μέχρι την 1η Ιανουαρίου έχουμε ακόμα καιρό. Ποιός ξέρει; Μπορεί να ξαναλλάξει γνώμη!

Πηγή : newsit