Κόμμα ιδρύει και ο Δημαράς

Κόμμα σκέφτεται να ιδρύσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος απέτυχε μεν να εκλεγεί Περιφερειάρχης Αττικής, αλλά πήρε ένα αξιόλογο αριθμό ψήφων από όλους τους χώρους Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον στηρίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής του ΠαΣοΚ Βασίλης Οικονόμου.

Το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Δημαράς ανακοίνωσε ότι την 1η Ιανουαρίου θα παραιτηθεί από βουλευτής και θα επιστρέψει την βουλευτική του έδρα στο ΠαΣοΚ, κίνηση που δεν τόλμησε να κάνει η κ. Μπακογιάννη. Η διαφορά της νοοτροπίας των δύο πολιτικών προσωπικοτήτων φαίνεται καθαρά από τις πράξεις τους. Ο ένας μετριοπαθής πολιτικός σέβεται τον λαό που τον εξέλεξε και έχει πρόθεση να παραδώσει την βουλευτική του έδρα στο ΠΑΣΟΚ για να κάνει τον δικό του τίμιο πολιτικό αγώνα. Φυσικά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, γιατί οι περισσότεροι πολιτικοί κάνουν και κωλοτούμπες.

Ενώ, η άλλη διαποτισμένη από το σύνδρομο της εκδικητικότητας του μπαμπά της, μας αποδεικνύει ακόμα μια φορά την αλαζονική της συμπεριφορά, καθώς χρησιμοποιεί τους υποστηρικτές της για να ζημιώσει την παράταξη που την ανέδειξε. Στόχος της είναι να δημιουργήσει κοινοβουλευτική ομάδα νέου κόμματος, χωρίς να έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό. Με το έτσι θέλω πρέπει να επιβάλλει τις νεοφιλελευθερές απόψεις της στην κοινωνία.

Και όλα αυτά για να τιμωρήσει τους χιλιάδες ψηφοφόρους της Ν.Δ. που δεν της έδωσαν το χρίσμα. "Είμαι η Ντόρα και έχω αλλάξει", δηλώνει ευθαρσώς στα ΜΜΕ. Κι όμως, η στάση της δεν δείχνει καμία αλλάγη. Πως λοιπόν θα αλλάξει την νοοτροπία του νεοέλληνα, εάν δεν μπορεί να αλλάξει τον ίδιο της τον εαυτό; Από ψέματα έχουμε χορτάσει...Υπάρχει το ΠΑΣΟΚ να μας απαλύνει τον πόνο με ψέματα. Έχουμε το ΛΑ.ΟΣ και τον Κουβέλη για στήριγμα στη κυβέρνηση. Δεν χρειαζόμαστε και άλλο δεκανίκι.