Πάγκαλος : "Ευτυχία για τον τόπο το Μνημόνιο"

Ευτυχία για τον τόπο χαρακτήρισε το Μνημόνιο ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθυνε στην εκδήλωση για την απονομή των ετήσιων βραβείων επιχειρηματικότητας «Κούρος 2010».

Τώρα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιον ιδιαίτερο σχολιασμό η παραπάνω είδηση που αλιεύσαμε σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο… Έχουμε πει άλλωστε, ότι ο αγαπημένος πολιτικός αυτού του ιστολογίου, υπάρχει μόνο και μόνο για να μας δίνει στιγμές ατελείωτης ευχαρίστησης… Κάτι δηλαδή, σαν να πίνεις ένα ζεστό φλιτζάνι αρωματικού καφέ με τη συνοδεία ενός τσιγάρου ένα κρύο πρωινό του χειμώνα!!!

Σοβαρά τώρα, είναι καλά ο άνθρωπος; Τι έχει μέσα στο κεφάλι του αντί για μυαλό, …ή λίπος; Γιατί διαφορετικά, δεν θα’ μπαινε στον κόπο να λέει κάθε τρεις και λίγο τέτοιες ανοησίες. Είναι φανερό πλέον και στον κάθε αδαή, ότι ο Πάγκαλος υπάρχει για να κλονίζει το νευρικό μας σύστημα. Που ζει; Δεν βλέπει τι γίνεται γύρω μας; Δεν έχει μάθει για το που έχει σκαρφαλώσει η ανεργία κι ότι η ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας έχει αλλάξει δραματικά; Θα μου πείτε τώρα, τι ανάγκη έχει ο Πάγκαλος… Μήπως υπάρχει περίπτωση να πεινάσει; Ή θα έρθει κάποια μέρα που η φιλόδοξη πολιτικά γυναίκα του, δεν θα έχει λεφτά να πεταχτεί για ψώνια στο Κολωνάκι και στις in μπουτίκ της Αθήνας, ή εν πάση περιπτώσει, σ’ όσες έχουν μείνει ανοιχτές… Άϊ σιχτίρ… Νισάφι πια…

ΗΡΩΝ