ΝΔ: Βρίσκεται σε εξέλιξη νέα αποστασία (video)

Σχέδιο "νέας αποστασίας" σε εξέλιξη με στόχο να στηριχθεί η κυβέρνηση καταγγέλει η Ρηγίλλης, "καμία έκπληξη για Κοντογιάννη" λένε στη ΝΔ.
"Κάποιοι βλέπουν ότι κλυδωνίζεται επικίνδυνα η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου και πάνε να την στηρίξουν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό είναι νέα αποστασία" σχολιάζαν κύκλοι της Ρηγίλλης έπειτα από την ομιλία του κ. Κοντογιάννη στη Βουλή.

"Καμία έκπληξη για τον κ. Κοντογιάννη, ήταν αναμενόμενο. Βέβαια ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του" σημείωναν οι ίδιες πηγές και πρόσθεταν: "Από όσα είπε ο κ. Κοντογιάννης προκύπτει ότι στόχος όλων αυτών των ενεργειών και πρωτοβουλιών που εκδηλώνονται μετά από την περασμένη Κυριακή είναι να πληγεί η ΝΔ και να στηριχθεί το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπανδρέου".

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κοντογιάννης άφησε αιχμές για την ηγεσία της Ρηγίλλης λέγοντας ότι "διχάζει την παράταξη και δίνει δεκανίκι βοήθειας στην κυβέρνηση" χωρίζοντας, όπως είπε, σε στρατόπεδα τη ΝΔ.

Ο βουλευτής Ηλείας διαχώρισε τη θέση του από τη ΝΔ και κάλεσε τον κ. Σαμαρά να πάρει εκείνος πρωτοβουλία για συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό. "Λόγω της κρίσης που διέρχεται η χώρα η σιωπή σημαίνει συνενοχή και εγώ συνένοχος δεν πρόκειται να γίνω" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλη την ομιλία του ανεξάρτητου- πλέον- βουλευτή κ. Κοντογιάννη:


Πηγή : real.gr