Ξενερώνω και ντρέπομαι! - Θέλει πειραιώτικη λεβεντιά να παραδεχθείς τα λάθη σου!

O Πέτρος Φιλίππου στο newsit.gr
- Υποδείξεις στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για το πως συμπεριφέρονται οι μεγάλες ομάδες
- Να ζητήσει ο Ολυμπιακός να ξαναγίνει το παιχνίδι

Οι παίκτες της Άρσεναλ δεν εφάρμοσαν το fair play κι έβαλαν γκολ. Την επομένη ο Βενγκέρ ζήτησε από την Αγγλική ομοσπονδία την επανάληψη του αγώνα.

Αιτιολόγησε την πρότασή του λέγοντας πως η Άρσεναλ σαν μεγάλη ομάδα, που επηρεάζει εκατομμύρια ίσως ανθρώπων, έχει υποχρέωση όχι μόνο να προσφέρει καλό θέαμα αλλά και να συμβάλλει στην κοινωνική διαπαιδαγώγηση, κυρίως στην τήρηση κανόνων, όπως το fair play, που αποσκοπούν στην ανάδειξη αθλητικών και όχι οπαδικών χαρακτηριστικών του ποδοσφαίρου.

Η Ομοσπονδία το απεδέχθη, ο αγώνας επαναλήφθηκε, η Άρσεναλ ξανακέρδισε και οι οπαδοί της ένοιωσαν πως ο εκπρόσωπός τους τιμά διπλά και πολλαπλά το όνομα και τη φανέλα της ομάδας τους. Και κυρίως πως σέβεται το δικό τους ψυχισμό.

Από το 2004 έχω διαρκείας στο Καραϊσκάκης. Και πρωτοπήγα πριν το 1960. Το προχθεσινό πεδίο μάχης δεν το έχω ξαναδεί. Καπνογόνα και κροτίδες άνευ λόγου και αιτίας που οι παίκτες- και του Ολυμπιακού- χοροπήδαγαν για να τα αποφύγουν.

Ο καπνός από παντού ώστε να χρειαστεί περίπου πεντάλεπτο για να καθαρίσει λίγο η ατμόσφαιρα.
Στην είσοδο μας έκαναν δήθεν έλεγχο και μάζευαν τους αναπτήρες. Η αποθήκη πυρομαχικών, το container με τις φωτοβολίδες από πού πέρασε;


Το κυνηγητό των παικτών του Παναθηναϊκού στο τέλος, σε ένα αγώνα που η ομάδα σου δεν αδικήθηκε καν, που στην ουσία πήρες πρωτάθλημα, πως και από τι δικαιολογείται;
Τα λάθη του διαιτητή -πέναλτι Τοροσίδη, γκολ Κατσουράνη- τα είδα αργότερα στην τηλεόραση. Όμως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τα ήξεραν ήδη όταν έκαναν δηλώσεις της πλάκας.

Οι παίκτες της Άρσεναλ δεν εφάρμοσαν το fair play κι έβαλαν γκολ. Την επομένη ο Βενγκέρ ζήτησε από την Αγγλική ομοσπονδία την επανάληψη του αγώνα.

Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν τα βρωμόφυλλα που ονομάζονται αθλητικές εφημερίδες. Ζουν από την καλλιέργεια των πληβειακών ενστίκτων όλη τη βδομάδα και μόλις κάτσει η στραβή σηκώνουν αυστηρά το εισαγγελικό τους δάκτυλο για να πουλήσουν στους απέναντι.

Δεν με ενδιαφέρει αν οι βάζελοι βρήκαν ευκαιρία και βγήκαν στα κεραμίδια για το πρωτάθλημα που δήθεν έχασαν. Με όσα έγιναν έχουν όλα τα δίκια.

Θα περίμενα από τον εκπρόσωπο πρόεδρο, τον κ.Μαρινάκη νάχει την λεβεντιά, που εμείς την λέμε Ολυμπιακή, αλλά και την κοινωνική συνείδηση, που εμείς την λέμε Πειραιώτικη, να ζητήσει το ματς να ξαναγίνει, να παραιτηθεί από τη Λίγκα και να ξεβρωμίσει την θύρα 7.

Γιατί με τις δηλώσεις του ξενερώνω και ντρέπομαι. Εγώ ξέρω και δεν είμαι από Κολλέγιο, πως έτσι ο Πειραιάς δεν γα..ει, γα..έται!

Πηγή : newsit.gr

Υ.Γ. από Πύθων : Παρέμβαση του Πέτρου Φιλίππου που απευθύνεται στους υγιώς σκεπτόμενους Ολυμπιακούς...