Τρία άτομα ψάχνει η αστυνομία για την επίθεση Χατζηδάκη

Τρία άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα στο στόχαστρο της αστυνομίας, αφού όπως προκύπτει από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου, τρεις άνθρωποι ήταν αυτοί που χτύπησαν το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο.

Από το βίντεο η έρευνα των αστυνομικών εστιάζεται σε δύο άτομα που φορούν σκούφους και μπουφάν και σε ένα άτομο ηλικιωμένο άνω των 60 ετών, το οποίο φορά κοντό παλτό και βρίσκεται στην γωνία και χτυπά τον βουλευτή. Μάλιστα, ένας εξ αυτών φαίνεται στο βίντεο να τον ακολουθεί και να συνεχίζει να προπηλακίζει τον ήδη αιμόφυρτο Κωστή Χατζηδάκη.



Οι βουλευτές των πολιτικών κομματών προβληματίζονται για την ανεξέλεγκτή οργή του λαού για το πολιτικό σύστημα και φοβούνται πλέoν να κυκλοφορήσουν χωρίς ασφάλεια στους δρόμους. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι καταδικαστέα και οι υπαίτιοι του συμβάντος πρέπει να τιμωρηθούν.

Σημαντική ήταν και η δήλωση του αναπληρωτή Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Πάνου Λιβαδά για την επίθεση στον κ. Χατζηδάκη, ο οποίος είπε : "Ιστορικά, σε περιόδους μεγάλης κρίσης, αποθρασύνονται οι ακραίες δυνάμεις και συμπεριφορές. Ως κοινωνία πρέπει να αντισταθούμε. Ο σκοταδισμός, εν τέλει, οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερα αδιέξοδα".