Σαμαράς: "Το Μνημόνιο δεν ήταν ούτε μονόδρομος, ούτε λύση"

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιο για θέματα Εσωτερικής Αγοράς και Υπηρεσιών κ. Μισέλ Μπαρνιέ.
Στη συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γ. Μιχελάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βουλευτής Β΄ Αθηνών Κ. Χατζηδάκης, η επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Μ. Γιαννάκου και ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας Ν. Μηταράκης.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συζητήσαμε για την κοινωνική οικονομία της αγοράς στην Ευρώπη. Συζητήσαμε για τα ζητήματα της εσωτερικής αγοράς στην Ευρώπη. Συζητήσαμε, ασφαλώς, για την ευρωπαϊκή κρίση. Για το δικό μας, το μεγάλο το πρόβλημα. Και, βέβαια, τοποθετηθήκαμε, για το γεγονός ότι για εμάς η κρίση αυτή απέδειξε ότι το Μνημόνιο δεν ήταν ούτε μονόδρομος, ούτε λύση. Και ότι η μόνη οδός, για να βγούμε από αυτή την κρίση, μια ώρα αρχύτερα, είναι η οδός της ανάπτυξης».

Ένας δημοσιογράφος του είπε «Ανεργία, ο μεγάλος βραχνάς Πρόεδρε» και εκεί απάντησε «Τεράστιος βραχνάς. Δύο στα πέντε μαγαζιά έχουν κλείσει».