Βρέθηκαν και εξετάζονται προσχέδια προκήρυξης

Προσχέδιο προκήρυξης εντοπίστηκε σε έναν από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο προσχέδιο ο συντάκτης αναφέρεται σε επικείμενο χτύπημα όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το περιεχόμενο είναι ιδεολογικό.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο του προσχεδίου γράφει «όταν ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της συνομωσίας των πυρήνων της φωτιάς».

Σε άλλον ηλεκτρονικό υπολογιστή βρέθηκαν ονόματα ιδιοκτητών και διευθύνσεις σε Αθήνα και επαρχία όπου εκτιμάται ότι θα νοίκιαζαν τα άτομα που συνελήφθησαν στη Φορμίωνος.

Την ίδια ώρα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες από τον Βύρωνα προκειμένου να απολογηθούν για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο πάρκινγκ της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη.

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν τη Δευτέρα οι 5 συλληφθέντες μεταξύ των οποίων και μια 27χρονη Γερμανίδα, εναντίον των οποίων ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη, με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και κατοχή εκρηκτικών και όπλων.