"Κονταίνει" ο ΛΑ.ΟΣ

Σε κατάσταση αμόκ βρίσκεται ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ κ. Καρατζαφέρης τους τελευταίους μήνες και ψάχνει επικοινωνιακά τεχνάσματα για να είναι συνεχώς στην επικαιρότητα. Ο ΛΑ.ΟΣ δεν μπορεί να εκφράσει πλέον τους συνειδητοποιημένους πολίτες, αυτούς που κατανοούν τις καιροσκοπικές του θέσεις. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η αύξηση των ποσοστών του στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση ήταν ψήφος διαμαρτυρίας στην πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης και γενικότερα στο δικομματίσμο.

Ο κ. Καρατζαφέρης βλέποντας τα ποσοστά του ΛΑ.ΟΣ να συρρικνώνονται προσπαθεί με καθημερινές συνεντεύξεις τύπου να δείξει ότι το κόμμα του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην συνέχεια, αφήνοντας υπονοούμενα για Οικουμενική κυβέρνηση. Θέση που έχει εκφράσει και η κ. Μπακογιάννη πρόσφατα, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου ως την τελευταία μονοκομματική. Η ταύτιση συγκεκριμένων θέσεων της ανεξάρτητης Βουλευτή με τον κ. Καρατζαφέρη έγκειται στις φοβίες του προέδρου του ΛΑ.ΟΣ για ενδεχόμενο δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα, καθώς σε αυτήν την περίπτωση ο ΛΑ.ΟΣ θα χάσει ακόμα και αυτούς που ψήφισαν το κόμμα του για να φύγει από κυβέρνηση η Ν.Δ.

Ένα ακόμη επικοινωνιακό τέχνασμα του κ. Καρατζαφέρη

Ο κ. Καρατζαφέρης στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου χρησιμοποίησε την συνάντηση με τον κ. Μολυβιάτη για να ενισχύσει επικοινωνιακά τις κινήσεις που κάνει, με στόχο, όπως λέει, την «επανένωση της Κεντροδεξιάς».

«Δεν ήταν μια συνάντηση που κράτησε 30 δευτερόλεπτα. Μαρτύρησε το μπουκάλι του ουίσκι που είχε ο πρέσβης στο σπίτι του. Κι εγώ δεν πίνω, έχετε υπόψη σας. Άρα υπάρχει διάλογος. Υπάρχει διάλογος με βουλευτές της ΝΔ. Συζητάμε, έχουμε αγωνίες» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, για να σηκώσει το γάντι ο κ. Μολυβιάτης.

«Ένα έχω να πω :ο κ. Καρατζαφέρης κακοποίησε και την αλήθεια και την ευπρέπεια. Πέραν τούτου ουδέν» ήταν η απάντηση του πρώην υπουργού.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Καρατζαφέρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την συνάντηση με τον κ. Μολυβιάτη δημιουργώντας θέμα χωρίς να υπάρχει. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε.Τ.», ο κ. Καρατζαφέρης επιθυμούσε εδώ και καιρό να συναντηθεί με τον κ. Μολυβιάτη, πιέζοντας προς πάσα κατεύθυνση. Τελικά, με τη μεσολάβηση κοινού τους φίλου, του πρέσβη Γεωργίου, ο οποίος είναι ευρωβουλευτής του ΛΑ.ΟΣ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην οικία του κ. Γεωργίου στο Κεφαλάρι. Στη συγκεκριμένη συνάντηση, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ έθεσε στον Πέτρο Μολυβιάτη το ζήτημα του διαλόγου στην Κεντροδεξιά, χωρίς όμως να πείσει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως ο διάλογος δεν έχει νόημα.