Μπουτάρης : Η κυβέρνηση να αναστείλει την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» υποστηρίζει την αναστολή εφαρμογής του νόμου περί απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους, προκειμένου να βρεθούν τρόποι για να συνδυαστεί η προστασία της δημόσιας υγείας με την υποστήριξη των χιλιάδων επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

«Σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας, που καταγράφουν μειώσεις στους τζίρους τους της τάξης του 30%- 50%, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ομοσπονδίας Εστιατόρων, θα πρέπει το αρμόδιο υπουργείο και η κυβέρνηση να αναστείλει την εφαρμογή του νόμου, προκειμένου να δούμε τις επιπτώσεις και το πώς αυτές αντιμετωπίστηκαν σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που επιβλήθηκε η απαγόρευση», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Εκτός από το πορνό λατρεύει και το κάπνισμα. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο; Προκαλεί καθημερινά με τις δηλώσεις του για να είναι στην επικαιρότητα. Κάνει σημαία του τις εξαρτήσεις της ελληνικής κοινωνίας προκειμένου να κερδίσει την ψήφο των ελλήνων πολιτών.