Με πρόωρες βουλευτικές εκλογές απειλεί ο Παπανδρέου

Το μήνυμα της Διακαναλικής Συνέντευξης που έδωσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Γιώργος Παπανδρέου είναι ότι, αν το κυβερνών κόμμα δεν πάει καλά στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, τότε ενδέχεται να προσφύγει σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Όπως είπε, εάν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό και δεν μπορεί η κυβέρνηση να προωθήσει τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει, τότε η προσφυγή σε πρόωρες κάλπες είναι μονόδρομος.

Εν ολίγοις απείλησε τον ελληνικό λαό με το επιχείρημα Παπανδρέου ή χάος. Τι αλλό πρέπει να κάνει για να καταψηφιστεί στις ερχόμενες εκλογές; Σήμερα υπέγραψε την εκλογική του καταδίκη. Μετά το σημερινό Βατερλώ οι βουλευτικές εκλογές δεν θα αργήσουν...Η απάντηση στους εκβιασμούς του κ. Παπανδρέου θα έρθει στις 7 Νοεμβρίου από τον ελληνικό λαό. Ηρθε η ώρα να δώσουμε ένα τέλος στα ψέμματα του κ. Παπανδρέου και η οργή του λαού να ζεματίσει με την ψήφο της αυτήν την κυβέρνηση.

Σε λίγες μέρες μας δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι δεν φοβόμαστε και ότι μπορούμε να αντισταθούμε στο νεοφιλελευθερό πρόγραμμα του ΠαΣοΚ. Το μέλλον είναι στα δικά μας χέρια. Μαζί μπορούμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα. Ολοί μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε στην αναγέννηση μιας Νέας Ελλαδας. Της Ελλάδας των αξίων και των αξιών.

Δείτε το σχετικό video: