Η δήθεν αξιοκρατία του ΠαΣοΚ






Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος κατηγορεί την αντιπολίτευση για ρουσφετολογικούς διορισμούς, ενώ υπουργοί της προκαλούν τον ελληνικό λαό με τα καμώματα τους.

O υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος ως μέλος της Διοίκησης του Πανηπειρωτικού Σταδίου Ιωαννίνων διόρισε τον επικεφαλή της προσωπικής φρουράς του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Γιάννη Μωραΐτη σε κρατική θέση μέλους Δ.Σ.

Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κρανάς, αντιπρόεδρος ορίστηκε ο κ. Βασίλης Γιαννάκης, Γραμματέας η κ.Φρειδερίκη Παππά, ταμίας ο κ. Αντώνης Γάγας, έφορος ο κ. Πέτρος Αρλέτος και μέλη οι κ.κ. Κωνσταντίνος Λώλης και Γιάννης Μωραΐτης.

Ενώ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ρέππας απέσπασε τραυματιοφορέα στο υπουργικό του γραφείο.

Με την υπ’ αριθμ. ΔΔΟ/Φ.126.17/01/5411/22−6−2010 κοινή απόφαση των Υπουργών Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 55, 56 και 57 του Π.Δ. 63/2005 (ΦΕΚ 98/Α΄), αποσπάται από 7−6−2010 ο Κωνσταντίνος Μπλάνης του Ηλία, υπάλληλος του κλάδου ΥΕ Τραυματιοφορέων με βαθμό Β΄ και Α.Δ.Τ. ΑΗ 432793, από το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» −Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου.

Αυτή είναι η αξιοκρατία του ΠαΣοΚ;

Bookmark and Share