Στην Ελλάδα των άξιων και των … αξίων!



Αναγνώστη μου γεια σου και χαρά σου!

Σήμερα αποφάσισα να σου γράψω, με μεγάλη συγκίνηση οφείλω να παραδεχτώ, για μια είδηση που εμένα προσωπικά με έκανε να νιώσω ευχάριστα, το λιγότερο που θα μπορούσα να πω, για να μην σου πω ότι με έκανε να νιώσω πολύ περήφανος που στην πατρίδα μας υπάρχουν τόσο ικανοί και άξιοι άνθρωποι που απλά το μόνο που περιμένουν είναι μια ευκαιρία ν’ αναδείξουν το πολύπλευρο ταλέντο και τις αστείρευτες γνώσεις τους.

Σήμερα, ο πρωθυπουργός μας, συγκαλεί το τελευταίο του υπουργικό συμβούλιο, πριν αναχωρήσει για τις ολιγοήμερες διακοπές του, στην πανέμορφη και πάντα γραφική Πάρο.

Στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου - υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού - θα γίνει και ο διορισμός του νέου διοικητή του ΙΚΑ νυν γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Πες μου τώρα εσύ αγαπητέ μου αναγνώστη, δεν συμμερίζεσαι κι εσύ την περηφάνια καθώς και την αισιοδοξία μου στην ανάγνωση της παραπάνω είδησης;

Για να σου τα κάνω πιο λιανά, ο κ. Ρ. Σπυρόπουλος, είναι ένας πολύ φωτισμένος άνθρωπος. Αυτό αποδεικνύεται ως εξής: Ο κ. Σπυρόπουλος, όταν το ΠΑΣΟΚ κέρδισε τις εκλογές πέρσι τον Οκτώβρη, έστειλε το λαμπρό του βιογραφικό, στο περίφημο open gov και κατάφερε αξιοκρατικά, να υπερισχύσει των δεκάδων άλλων συνυποψηφίων του, με την αξία του πάντα, την θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου εργασίας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Μετά λοιπόν από το σύντομο αυτό πέρασμα, το πολύ πετυχημένο ομολογουμένως, καθώς κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα, να εκμηδενίσει την ανεργία στην χώρα μας, αναλαμβάνει χρέη διοικητή στον μεγαλύτερο και πλέον χρεωμένο ασφαλιστικό οργανισμό της χώρας μας, το ΙΚΑ.

Πες μου εσύ τώρα, δεν νιώθεις πιο σίγουρος για το μέλλον σου; Δεν είσαι πιο ασφαλής ξέροντας ότι πλέον σίγουρα θα πάρεις σύνταξη, έστω και μετά από σαράντα χρόνια δουλειάς, αφού θα νοικοκυρέψει το ταμείο ο φωτισμένος αυτός άνθρωπος;

Μην ακούς σε καμιά περίπτωση όλους αυτούς τους κακοήθεις, που λένε ότι ο κ. Ρ. Σπυρόπουλος ήταν γενικός διευθυντής στο κίνημα κι ότι επί των ημερών του το κίνημα χρωστάει ως οργανισμός, τα μαλλιά της κεφαλής του, γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας και δεν κάνει μέρες που είναι…!

Τέλος, θέλω κλείνοντας για σήμερα, να σε ενημερώσω έγκυρα όπως πάντα, ότι το STAR CHANNEL, έχει στείλει στην Πάρο, δυο links εξωτερικών μεταδόσεων, συνοδευόμενο από μεγάλο επιτελείο τεχνικών και ρεπόρτερς για να μην χάσεις ούτε μια στιγμή, από τα δωρεάν μαθήματα κωπηλασίας με κανό και άλλων θαλασσίων σπορ, που θα μας διδάξει ο πρωθυπουργός μας, από τον ελεύθερο δίαυλο πανελλήνιας εμβέλειας του έγκριτου τηλεοπτικού σταθμού!

ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ

Bookmark and Share