Αθώοι όλοι για το «ρoζ dvd» της υπόθεσης Ζαχόπουλου

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο της Αθήνας όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση της διακίνησης του ροζ dvd με πρωταγωνιστές τον πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού Χρίστο Ζαχόπουλο και την άλλοτε συμβασιούχο Εύη Τσέκου.

Συγκεκριμένα οι δικαστές για νομικούς λόγους ερμηνεύοντας το νόμο για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων έκριναν αθώους τους : εκδότη Θέμο αναστασιάδη, την Εύη Τσέκου, τον δικηγόρο Χρίστο Νικολουτσόπουλο και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη

Επίσης οι δικαστές κατά πλειοψηφία κήρυξαν αθώα την Τσέκου και για την πράξη της απόπειρας εκβίασης σε βάρος του Ζαχόπουλου. 

Μετά την αθωωτική απόφαση η Τσέκου ξέσπασε σε κλάματα, ο δικηγόρος του Αναστασιάδη Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε για «σκευωρία που κατέρρευσε» ενώ ο δικηγόρος του Μακρυγιάννη έκανε λόγο για «μία υπόθεση που ξεκίνησε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ως κακούργημα και κατέληξε με την πανηγυρική αθώωση των κατηγορουμένων». 

Υ.Γ. από Πύθων : Χρόνο με τον χρόνο ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο στο βρώμικο παιχνίδι αυτών που ήθελαν να ρίξουν νωρίτερα την τότε κυβέρνηση. Οι ανεξέλεγκτες φωτιές το 2007, οι υποκλοπές, το Βατοπέδι, το ροζ σκάνδαλο του Ζαχόπουλου, η συμφωνία Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη, το σχέδιο Πυθία I κ.τ.λ, αποδεικνύουν ότι τίποτα απ' όλα αυτά δεν ήταν τυχαίο. Προφανώς στην Ελλάδα ο Big Brother, κάνει πολύ καλά την δουλεία του. Ξέρει το timing που θα χτυπήσει και γνωρίζει σχεδόν τα πάντα για τους πολιτικούς μας... Ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις και στο τέλος θα τους ευχαριστήσεις κιόλας για την ελεημοσύνη...