Η αστυνομία συνδέει την επίθεση στο ΜΙΤ και στο μαραθώνιο

Και επίσημα συνδέει πλέον η αστυνομία τις επιθέσεις της Δευτέρας στο μαραθώνιο της Βοστόνης με αυτές στο πολυτεχνείο ΜΙΤ της Μασαχουσέτης (που βρίσκεται στη Βοστόνη).

Ο ένας εκ των δυο υπόπτων δραστών στο ΜΙΤ, αυτός που φέρεται να χτύπησε μέσα στο campus θεωρείται νεκρός και – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- είναι ο άνδρας με το μαύρο καπέλο που φαίνεται στις φωτογραφίες που έδωσε το FBI για τις επιθέσεις στο μαραθώνιο. 

Oι δυο ύποπτοι για τις επιθέσεις σε ΜΙΤ και μαραθώνιο, ο δεξιός είναι νεκρός. 

Ο άλλος νεαρός, αυτός με το καπέλο, φέρεται να χτύπησε δεύτερο αστυνομικό στο Watertown. Αυτός με το λευκό καπέλο διαφεύγει της σύλληψης. 

Η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και οπλοφορεί. Μάλιστα, οι αρχές τονίζουν ότι στους δρόμους της Βοστόνης υπάρχουν εκρηκτικοί μηχανισμοί οι οποίοι δεν έχουν πυροδοτηθεί και καλεί τον κόσμο στην περιοχή του Watertown να παραμείνει στα σπίτια του. 

Η αστυνομία είχε δώσει νωρίτερα - προτού συνδέσει τις δυο επιθέσεις- τα ονόματα των δυο ανδρών με τα καπέλα που θεωρούνταν ύποπτοι για τις επιθέσεις στο μαραθώνιο. 

Πρέπει να σημειώσουμε ότι επειδή οι πληροφορίες αυτές είναι της τελευταίας στιγμής ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα εφόσον γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από την αστυνομία. 

Πηγή : news.gr