Το tweet του Μέσι για το νέο Πάπα

Είναι γνωστό πως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ο Λιονέλ Μέσι, είναι πολύ πιστός. Κάθε γκολ που πετυχαίνει είναι για εκείνον (και θα έπρεπε να είναι και για όλους μας) μια ευκαιρία να ευχαριστήσει το Θεό για το χάρισμα που του έχει δώσει.

Είναι επίσης γνωστό πως ο Μέσι είναι και αισθάνεται Αργεντινός, αν και βρίσκεται στην Ισπανία από πολύ μικρή ηλικία. Όπως Αργεντινός είναι και ο νέος Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ο Φραγκίσκος Ι, ο οποίος εξελέγη το βράδυ της Τετάρτης από το Κονκλάβιο των Καρδιναλίων.

Ακούγεται απόλυτα φυσιολογικό, λοιπόν, ο Μέσι να ενθουσιάστηκε από την εκλογή του συμπατριώτη του. Ο ενθουσιασμός αυτός εκφράστηκε μέσω ενός μηνύματος που ο παίκτης της Μπαρτσελόνα ανήρτησε στο Twitter. 

«Ένας Πάπας Αργεντινός! Πόση ευτυχία! Φραγκίσκο Ι, θα ήθελα με μεγάλη αγάπη να σου αφιερώσω την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2014», έγραψε ο Μέσι. 

Μια ευχή που ακούγεται σαν υπόσχεση. Και αν ο καλύτερος παίκτης του πλανήτη κάνει μια τέτοια υπόσχεση… είναι πολύ πιθανό να την κρατήσει. 

 Πηγή : sport-fm.gr