Aπειλές μέσω Διαδικτύου για νέα Μακρόνησο!

Φιλοξενία στη σελίδα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής της Ρόδου βρήκε η ακροδεξιά κοινότητα με τον τίτλο «Ανοίγουμε τη Μακρόνησο» στο Facebook.

Η σελίδα της Χρυσής Αυγής Ρόδου εμφανίστηκε να κοινοποιεί δημοσίευση από τους νοσταλγούς της δικτατορίας και συγκεκριμένα φωτογραφία από τη Μακρόνησο με λεζάντα «Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν τη φύση του προγράμματος μέσα από τη σωματική και ψυχική άσκηση. Αριστερά ''προϊόντα'' που δεν θα εκτελούν εντολές,....... θα εκτελούνται»...

Οι χρυσαυγίτες της Ρόδου εμφανίζονται, επίσης, να κάνουν like σε διάφορες αναρτήσεις των νοσταλγών της Μακρονήσου, οι οποίες αποτυπώνουν την επιθυμία τους να στείλουν στο ξερονήσι για «αναδιαπαιδαγώγηση» τον Π. Τατσόπουλο και τη Μ. Ρεπούση ή χαρακτηρίζουν τη χούντα «επανάσταση».

Τα... εξαφάνισαν

Αργότερα, ωστόσο, οι Ροδίτες χρυσαυγίτες εξαφάνισαν τις επίμαχες αναρτήσεις ισχυριζόμενοι πως η σελίδα τους δέχτηκε επίθεση από Αριστερούς χάκερ. «Ουδεμία σχέση έχουμε με τη δημοσίευση που κάνει λόγο για γυμνάσια σε Αριστερούς στη Μακρόνησο», υποστήριξαν. Παρ' όλα αυτά, ακόμη και μέχρι αργά το απόγευμα παρέμενε στα likes τους η κοινότητα «Ν. Γυάρος: Κέντρο εξόντωσης Λάθρο-Κομμουνιστών».