Εξόρμηση Σαμαρά στην Ερμού για να διαπιστώσει το πρόβλημα


Στην οδό Ερμού, έναν από τους εμπορικότερους δρόμους της Αθήνας, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την εικόνα της αγοράς.

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, Βασίλη Κικίλια, ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες με πρώτο το θέμα του παραεμπορίου, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και της εγκληματικότητας.



Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να αντιληφθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, το λάθος της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί.

«Το βάθος της ύφεσης το βλέπουμε εδώ, όπου πραγματικά χτυπάει η καρδιά της πραγματικής οικονομίας» τόνισε, ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να έρθει ο ίδιος στην οδό Ερμού για να δει τις συνέπειες της ύφεσης.



Το χειρότερο είναι ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι άδικα, συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ, καταλήγοντας: «Αυτό που βλέπουμε είναι η διάλυση της αγοράς: Άνθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια, καταστηματάρχες οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα χιλιάδες λουκέτα».



Μετά το τέλος της περιοδείας του, ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε πρόσκληση ομάδας νέων και κάθισε μαζί τους σε καφενείο της οδού Αιόλου, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.