Που πήγαν τα λεφτά;;;


Την απάντηση στους πολίτες που ζητούν να μάθουν που πήγαν τα λεφτά έδωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος. Απάντηση ντροπής για πολίτες που αγωνίζονται να ζήσουν την οικογένειά τους.

"Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε όλοι μαζί. Ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος" ήταν η προκλητική απάντηση του κ. Πάγκαλου.

Ο Πάγκαλος προσπαθεί να δημιουργήσει συνένοχους απονέμοντας ευθύνες για την σημερινή τραγική οικονομική κατάσταση και στους πολίτες που δέχθηκαν έναν διορισμό στο δημόσιο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Παπανδρέου προεκλογικά εκτός από το "λεφτά υπάρχούν", αναρωτιόταν και "που πήγαν τα λεφτά". Μέτα από ένα χρόνο επιτέλους μαθαίνουμε, όχι από τρελό θελώ να πιστεύω, την «αλήθεια». Τα λεφτά τα έφαγαν όσοι εξυπηρετήθηκαν με διορισμούς και κατάφεραν να βρούνε δουλειά μέσω των πολιτικών. Πραγματικά είναι να τρελαίνεσαι όταν μια κυβέρνηση εκπροσωπείτε από τέτοια στελέχη...

Τουλάχιστον κ. Πάγκαλέ δεν ενημερώνατε και τον προϊστάμενο σας πριν βγει και πει "λεφτά υπάρχούν" για να μην εκτείθεται αφού όπως λέτε τα φάγαμε όλοι μαζί...Και έτσι να είναι, κανείς φουκαράς με μια θέση έστω στο δημόσιο, δεν θα είχε την δυνατότητα να διαθέτει σήμερα το δικό σας "Πόθεν Έσχες"...