Τέλος τα μεγάλα λόγια


«Θα συλληφθούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που δολοφόνησαν τους τρεις εργαζόμενους κατά τη διάρκεια μιας ειρηνικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας» ήταν τα λόγια του κ. Χρυσοχοϊδη στις 05/05/10.

Έχουν περάσει πέντε μήνες και η ΕΛ.ΑΣ. ενώ έχει το video στην διάθεση της δυσκολεύεται να αποφανθεί για τους ενόχους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Βήμα” παρατηρείται στασιμότητα στην έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες του εμπρησμού του υποκαταστήματος της Μarfin και μελετάται να ζητηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών παράταση της προθεσμίας -λήγει στις 5 Νοεμβρίου 2010- για την ολοκλήρωση της έρευνας.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έχουν καταλήξει στην ταυτότητα πέντε νεαρών ατόμων- τεσσάρων ανδρών και μιας γυναίκας- που απεικονίζονται να συμμετέχουν σε επιθέσεις πριν και μετά τον εμπρησμό του υποκαταστήματος. Παρατηρείται όμως αδυναμία τεκμηρίωσης των κατηγοριών.

Δεν θέλουμε να μειώσουμε την εικόνα του κ. Χρυσοχοϊδη που μέχρι στιγμής είναι από τους λίγους που έχουν επιτυχίες στο κυβερνητικό έργο… Απλώς τον κριτικάρουμε για τις φρούδες ελπίδες που καλλιεργεί στον ελληνικό λαό επανειλημμένα με τέτοιου είδους δηλώσεις…