Π.Μπεγλίτης: «Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη προσβάλλουν το ΠΑΣΟΚ και τον ελληνικό λαό»

«Φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό «ανάβει» ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης. Σε συνέντευξή στο Real.gr τονίζει πως οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη δεν προσβάλουν μόνο την παράταξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον ελληνικό λαό. «Υπάρχει ένα σοβαρό πολιτικό πρόβλημα που πρέπει , άμεσα, να λυθεί. Και θα λυθεί από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ» επισημαίνει, προϊδεάζοντας για λήψη μέτρων κατά του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, ανακοινώνει για πρώτη φορά ότι μόλις φτάσει στη Βουλή ο φάκελος για την ΕΛΣΤΑΤ, το κόμμα του θα ζητήσει άμεσα τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και τονίζει πως «πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση από αυτή τη Βουλή και πριν αποφασιστεί η διάλυσή της και η προκήρυξη εκλογών». Παράλληλα καλεί τη ΝΔ να κατονομάσει ποια στελέχη ζητά να παραιτηθούν.

Αίσθηση, επίσης, προκαλεί η αναφορά του στους «αυτοπροσδιοριζόμενους μεταρρυθμιστές» που επιτέθηκαν στους βουλευτές μ' αφορμή την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει λόγο για «Μαρίες Αντουανέτες» της πολιτικής μας ζωής!

Ο κ. Μπεγλίτης, απορρίπτει τις προτάσεις για άμεση εκλογή ηγεσίας, όπως ζητούν δημοσίως κορυφαία στελέχη. «Οι αποφάσεις που ελήφθησαν με μεγάλη πλειοψηφία από το Εθνικό Συμβούλιο δεν είναι «μετεωρολογικό δελτίο» για να αλλάζουν ανάλογα με το «βαρομετρικό» της καθημερινής συγκυρίας και των κινήσεων τακτικής» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή : Ημερησία