Παναγιωτακόπουλος: "Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει ανάγκη από μετανοούσες παρθένες"

Με αιχμηρό τρόπο τοποθετείται επί των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για κυβέρνηση - οπερέτα. Παρακολουθούμε, αναφέρει μεταξύ άλλων, έκπληκτοι τα όσα διαδραματίζονται. Άλλος υπουργός δηλώνει ανερυθρίαστα και αφελέστατα ότι ενέκρινε το μνημόνιο αλλά δεν το είχε διαβάσει. Κάποιοι άλλοι δεν είχαν τον χρόνο να το μελετήσουν επαρκώς. Ενώ κάποιοι που νόμιζαν ότι διοικούσαν την Ελλάδα ως επαρχιακό δήμο μέχρι τον Ιούνιο του 2011, θεωρούν σήμερα ότι η μεταφορά της πολιτικής ευθύνης για το μνημόνιο σε άλλους, είναι αρκετή για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση. Κάνει λόγο για όψιμους αντιμνημονιακούς ενώ παρατηρεί ότι η Βουλή κλείνει το μάτι στις συντεχνίες αλλά ψηφίζει τις περικοπές των μισθών και των συντάξεων.

Panagiotakopoulos25jan.doc

Φτάνει πια

«Είναι η ώρα των σοβαρών και υπεύθυνων πράξεων» προσθέτει, συμπληρώνοντας ότι «το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν έχει ανάγκη από μετανοούσες παρθένες αλλά από ικανούς υπεύθυνους και σοβαρούς πολιτικούς.

Ο λαός πρέπει να δώσει τη λύση και να καθορίσει ο ίδιος το μέλλον του, που το στερεί καθημερινά αυτός ο ερασιτεχνικός «πολιτικός θίασος» της χώρας» καταλήγει στη δήλωσή του.

Πηγή : ert.gr