Στ.Τζουμάκας: «Σώγαμπροι και μεταμορφωμένοι, οι νεοφιλελεύθεροι του ΠΑΣΟΚ»

«Σώγαμπροι και μεταμορφωμένοι» σύμφωνα με τον Στ. Τζουμάκα όλοι όσοι στο ΠΑΣΟΚ επένδυσαν στην πολιτική του μνημονίου. Μέσω του realfm 97.8 χαρακτηρίζει «ήττα της πολιτικής» τον Λ. Παπαδήμο.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «σώγαμπρους και μεταμορφωμένους» που συνέπραξαν για να ακολουθηθεί η πολιτική του μνημονίου.

Χαρακτήρισε «ήττα της πολιτικής» την επιλογή Παπαδήμου για τον οποίο μάλιστα τόνισε ότι έχει ιστορική ευθύνη και για την πορεία της οικονομίας στη χώρα μας αλλά και για το Χρηματιστήριο.

Ο κ. Τζουμάκας μίλησε για «νεοφιλελεύθερους στο ΠΑΣΟΚ που είναι χειρότεροι από τον Μητσοτάκη» και τόνισε πως δεν έχουν σημασία τόσο οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ή το εάν θα είναι και πάλι υποψήφιος ο Γ. Παπανδρέου αλλά οι πολιτικές που θα ακολουθήσει το κόμμα την επόμενη ημέρα.

Χαρακτήρισε καταστροφικό δίδυμο για την Ευρώπη την Άνγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί ενώ επιτέθηκε και σε μία μερίδα δημοσιογράφων που όπως είπε «ήταν τα θυμιατά του μνημονίου».

«Στήνουν πάλι σώου ότι έρχεται η καταστροφή και η χρεοκοπία. Το PSI θα ολοκληρωθεί και μετά θα έρθει ο θρίαμβος» κατάληξε ο κ. Τζουμάκας.

Πηγή : real.gr

Υ.Γ. από Πύθων : Τώρα που ήρθε η ώρα να διεκδικήσει και αυτός την καρέκλα, θυμήθηκε ότι υπάρχουν νεοφιλελεύθεροι στο ΠαΣοΚ... Κατα τ' άλλα και αυτός δεν έχει ψηφίσει το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο... Κάνει για τους δικούς του λόγους την φιλότιμη προσπάθεια να υποδείξει τον ρόλο της συγκεκριμένης ομάδας χωρίς να τους κατονομάσει... Τσάμπα μάγκας και αυτός. Να δούμε όμως στο τέλος ποιον θα στηρίξει ο κ. Τζουμάκας, τον νεοφιλελεύθερο Λοβέρδο ή τον ταυτισμένο με την νεοφιλελεύθερη πολιτική Παπανδρέου, "γλυκό" μας Μπένι;