Χαστούκι για την Ντόρα

«Έπαιξε» κι έχασε ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος και με τη βούλα του Αρείου Πάγου δεν θα είναι πια βουλευτής.

Η ένσταση που είχε κάνει, για την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων καθώς και το αίτημά του για ακύρωση 1.800 ψηφοδελτίων ως άκυρα του πολιτικού του αντιπάλου, δεν βρήκε ανταπόκριση στα δικαστήρια.

Ο πρώην υφυπουργός – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr – πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, καθώς ο Άρειος Πάγος δικαίωσε και κατοχύρωσε την εκλογική νίκη του αντιπάλου του, του βουλευτή Άρτας Κώστα Παπασιώζου, με τελική διαφορά 408 ψήφων.

«Είναι δυνατόν πρώην υφυπουργός επί Νέας Δημοκρατίας ο κύριος Παπαγεωργίου, τώρα να μιλάει και να μοιράζει διαφημιστικά υπέρ της Ντόρας; Αυτός, που μέχρι χθες προσπαθούσε με χίλια δύο επιχειρήματα για την Νέα Δημοκρατία, η οποία τον τίμησε κιόλας κι έρχεται στην πόλη μας και μου λέει να ψηφίσουμε Μπακογιάννη;» είπε ένας ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας και υπάλληλος στο δήμο Άρτας.

Μα καλά, να μην της πάει τίποτα καλά της ψηλής… Μέχρι και η Χρυσή Αυγή, έχει ξεπεράσει το κόμμα της στις δημοσκοπήσεις. Η κατρακύλα της που θα σταματήσει άραγε;