Μας δουλεύουν ψιλό γαζί

«Ακριβώς επειδή οι πολίτες βιώνουν αυτές τις δυσκολίες θα πρέπει να νιώθουν ότι οι κόποι τους πιάνουν τόπο. Έχει μεγάλη σημασία η ισορροπία του να μην εξωραΐζεις τα προβλήματα και να μην ισοπεδώνεις τα πάντα», είπε αφήνοντας ουσιαστικά αιχμές κατά της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης.

Η κ. Κατσέλη επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τεράστια βήματα σε ότι αφορά την μείωση των κρατικών δαπανών και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Μερικές δηλώσεις, χαρακτηριστικό παράδειγμα, για την διγλωσσία που επικρατεί στην κυβέρνηση, δια στόματος Κατσέλη είναι οι παραπάνω…

Απ’ την μία τα χώνει στους συντρόφους της κι απ’ την άλλη, τους καλοπιάνει…

Είναι φανερό πλέον το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας. Πλέον όμως ο κόσμος έχει ξυπνήσει. Το θέμα είναι να το καταλάβουν και οι κυβερνώντες αυτό και να σταματήσουν αυτό το ανόητο παιχνίδι.

Υ.Γ. από Πύθων : Ποιος ήταν ο εγκέφαλος του επικοινωνιακού υλικού τότε; ...Λαλιώτης...Σας θυμίζει κάτι ο συγκεκριμένος κύριος; Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο λαϊκιστικό σύστημα που εγκαθίδρυσε το ΠαΣοΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στη χώρα μας. Και σήμερα οι ίδιοι που έφτιαξαν το προηγούμενο σύστημα το διαλύουν για να φέρουν ένα νέο μοντέλο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Αυτοί που είχαν πάντα την ανοχή του ελληνικού λαού με τις λαϊκιστικές τους συνήθειες επιλέχθηκαν για να φέρουν τις αλλάγες...Κάποιοι "φίλοι" μας λογάριασαν για τη χώρα μας χωρίς τον ξενοδόχο. Η απάντηση από τον ελληνικό λαό μπορεί προς το παρόν να είναι γλυκιά, καθως ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλο και κάποιος βουλευτής γεύεται ένα γιαουρτάκι...Η συνέχεια όμως προβλέπεται να αλλάζει γεύση και στο τέλος θα είναι πολύ πικρή για την κυβέρνηση του μνημονίου...