LOST SEASON 7...

Πληροφορίες λένε ότι η Κ.Ο. του ΠαΣοΚ θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Σύμφωνα με πηγές, ο Παπανδρέου ύστερα από ισχυρές πιέσεις να παραιτηθεί και να προχωρήσει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας, εγγυήθηκε ότι στην αποψινή του ομιλία θα θέσει ενώπιον της Κ.Ο. ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα να δρομολογηθούν τα διαδικαστικά για την επόμενη μέρα τόσο σε κυβέρνηση όσο και σε κόμμα. Τις παραπάνω πληροφορίες περι ισχυρών πιέσεων επιβεβαίωσε και ο κ. Λοβέρδος με δηλώσεις του στυλ "δεν νοείται μετά την ψήφο εμπιστοσύνης να παραμένουμε ως Κυβέρνηση κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί"..."το αίτημα για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή, στο οποίο προφανώς και εμμένω με τη δήλωσή μου πως αν δεν υπάρξουν αμέσως κινήσεις προς την κατεύθυνση της δημιουργίας κυβέρνησης εθνικής ενότητας, δεν θα έχω σχέση με αυτές τις πολιτικές διεργασίες ούτε θέση μέσα σε αυτές".

Τι θα κάνουν λοιπόν οι βουλευτές του ΠαΣοΚ οεοοο; Θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης την ώρα που βγαίνουν τα φαντάσματα; Ακόμα και η επικίνδυνη Βασούλα δεν φτάνει για να πέσει η κυβέρνηση. Ακόμα και η καλτσοδέτα τα μάζεψε(ο νοών νοήτω)...Ποιος ο λόγος λοιπόν όλη αυτή την φαρσοκωμωδία; Τα συμπεράσματα δικά σας...

Υ.Γ. από Πύθων : Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ήθος και αξιοπρέπεια ίσως τουλάχιστον βρεθεί εκτός από την Βασούλα που έχει εκτεθεί καποιός παράφρων γιατί οι Βουλευτές του ΠαΣοΚ έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε όριο λογικής. Ντροπή σας!!!