Παπουτσής VS Χρυσοχοΐδης

Με ένα ειρωνικό σχόλιο ο υπουργός προστασίας του πολίτη απάντησε στην υποψηφότητα του Μιχάλη Χρυσοχοίδη δείχνοντας και το κλίμα που υπάρχει αυτή την στιγμή στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. «Δεν έχει κανένα νόημα σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία να εμφανίζονται διάφοροι ως “γουοναμπήδες”» δήλωσε με νόημα ο Χρήστος Παπουτσής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Προστασίας του πολίτη θα στηρίξει τον Γ. Παπανδρέου σε περίπτωση που θελήσει να είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σε αντίθετη περίπτωση, τότε και μόνο ο Χρήστος Παπουτσής ενδέχεται να διεκδικήσει την αρχηγία.

Ποιοι είναι οι επόμενοι «μνηστήρες»

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να έχουμε και νέες υποψηφιότητες καθώς οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ είναι έντονες. Ο Ευ. Βενιζέλος θεωρείται από τους σίγουρους διεκδικητές της αρχηγίας του κόμματος, επίσης δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ο Αν. Λοβέρδος, ερωτηματικό αποτελεί η στάση που θα κρατήσει η Α. Διαμαντοπούλου η οποία ναι μεν θέλει να είναι υποψήφια αλλά σε αυτή την περίπτωση θα «σπάσει» την «τρόικα» στην οποία μετέχουν εκτός από την υπουργό Παιδείας, ο Α. Λοβέρδος και ο Γ. Ραγκούσης.

Πηγή : real.gr

Υ.Γ. από Πύθων : Ξεκίνησε η "δελφινομαχία" στο ΠαΣοΚ. Και οι Bookmakers δίνουν φαβορί πριν καν ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες.... Ποιος είναι το στανταράκι των Bookes που θα σηκώσει το βάρος της ήττας στις επερχόμενες εκλογές;



Και γι' αυτούς που απευχθάνονται τις εκπλήξεις είναι μια καλή επιλογή...