«Αν η Ελλάδα καεί, να καεί για το καλό της Ευρώπης» (vid)

Αίσθηση προκαλεί ομιλία της ευρωβουλευτού του ΛΑΟΣ Νίκης Τζαβέλλα στο ευρωκοινοβούλιο όπου όπως λέει, οι Έλληνες δεχόμαστε να γίνουμε τα πειραματόζωα της Ευρώπης προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική διακυβέρνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην συνεδρίαση αυτή η κ. Τζαβέλλα εκφράζει την αγανάκτηση των Ελλήνων πολιτών οι οποίοι υποφέρουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο, και ερωτά εάν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την οικονομική διακυβέρνηση εντός της ΕΕ.

Καταλήγοντας τονίζει πως «Τουλάχιστον η Ελλάδα αν καεί, να καεί για να υπάρξει μία συνοχή, και μία πραγματικά ενωμένη Ευρώπη».

blog.gr

Y.Γ. από Πύθων : Ο πατριωτισμός στο μεγαλείο του. Δεχόμαστε να τιμωρηθεί η χώρα μας για το καλό της Ευρώπης. Δηλαδή, δεν μας ενδιαφέρει ο ελληνικός λαός. Δεν νοιαζόμαστε για τους χρεοκοπημένους πολίτες αυτής της χώρας. Μας ενδιαφέρει να σώσουμε τις οικονομίες των άλλων κρατών μελών για να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη. Είναι και αυτή μια άποψη. Από στελέχη του "πατριωτικού" ΛΑ.ΟΣ. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. αποδέχεται τις συγκεκριμένες θέσεις. Και για να κάνει τον "κινέζο", όχι μόνο τις αποδέχεται, άλλα και τις υιοθετεί...