Η ώρα της Έλσας

Με δήλωσή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, η Έλσα Παπαδημητρίου, προαναγγέλλει ότι θα υπερψηφίσει τα ανάλγητα μέτρα του μεσοπρόθεσμου. Υποστηρίζει, ότι πρέπει να βάλουμε πάνω απ’ όλα την πατρίδα και όχι το κομματικό συμφέρον!!! Με λίγα λόγια, η πρώην baby sitter της οικογένειας Παπανδρέου και κολλητή της ψηλής, θεωρεί, ότι τα δυσβάσταχτα αυτά μέτρα, θα σώσουν την πατρίδα, την ίδια στιγμή που ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν το πιστεύουν αυτό!

Η… γλυκυτάτη, κατά τ' άλλα βουλευτής της ΝΔ, λέει ν’ ανανεωθεί καθώς το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά. Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, το κάνει αυτό άλλωστε. Έτσι, φλερτάρει – επιδιώκει την διαγραφή της, μην περάσει το καλοκαίρι, μπει ο βαρύς χειμώνας κι αυτή δεν έχει γίνει ακόμα… σύμμαχος! Ντροπή δεν είναι να πουλάς έτσι τους φίλους…

Είπα φίλους… Τι κάνει άραγε η ψηλή; Μαθαίνω ότι συνεδρίασε η πολιτική της επιτροπή, με βασικό θέμα, αν η συμμαχία των προθύμων, θα υπερψηφίσει τα μεσοπρόθεσμα δεσμά. Απόφαση δεν πήρανε εν τέλει. Περιμένουν μάλλον, να δούνε τι απώλειες θα έχει ο ΓΑΠ, για να σπεύσουν σε βοήθεια με τις λίγες δυνάμεις τους.

Και εις άλλα με υγεία…