Προς στελέχη της ΔΗΜΑΡ : "Πάμε Σύριζα";;;


Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, όπως ενημέρωσε με επιστολή του τον Πρόεδρο της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Υ.Γ. από Πύθων : Εσείς τι λέτε; Είναι το plan B που λέγαμε... Ο μέντορας του Τσίπρα ο κ. Αλαβάνος, μας τα χάλασε λιγάκι, καθώς μας έκλεψε την παράσταση με το κόμμα της δραχμής... Στο τέλος όμως όλοι δουλεύουν για τον Σύριζα. 

Αν ο ισχυρός της Ευρώπης συνεχίσει να πιέζει με τα μέτρα λιτότητας, το δημοψήφισμα του Γ. Παπανδρέου για το ευρώ θα ξανάρθει στο προσκήνιο... Και μετά από τις τόσες θυσίες του ελληνικού λαού, το πειραματόζωο της Ευρώπης θα δώσει από μόνο του την απάντηση στο σύστημα που του έχει κάνει την ζωή δύσκολη. Πως σας φαίνεται το σενάριο... Επιστημονικής φαντασίας; Αυτό το όνειρο είναι του κ. Τσίπρα που παρακαλάει η συγκεκριμένη κυβέρνηση να πέσει σαν ώριμο φρούτο μετά τις Γερμανικές εκλογές. 

Και επειδή μόνος του ξέρει ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει, έχει μαζέψει στο κόμμα του όλο το βαθύ ΠαΣοΚ. Το μόνο που μένει πλέον είναι να διώξει τα ακραία στοιχεία των συνιστωσών του... Έχει αργήσει, αλλά θα το κάνει και αυτό... 

Με τον νεοέλληνα από την άλλη να παραμένει εγκλωβισμένος στην νοοτροπία του χθες και να αντιδρά ακόμα και σε δράσεις που σε μια άλλη εποχή θα επικροτούσε...