Ακραίες δηλώσεις με "άρωμα" εμφυλίου...


Χυδαίες εκφράσεις και ύβρεις ακούστηκαν στη Βουλή μετά την προκλητική ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Κουκούτση. Αν κρίνουμε μάλιστα και από το "ήρεμα, ήρεμα," που φώναξε ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καλαντζής λίγο έλειψε κάποιοι να έρθουν στα χέρια.  

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποτελείται από κουκουλοφόρους και δολοφόνους που καίνε κάθε φορά την Αθήνα και στην καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου ότι απειλούσαν με τηλεφωνήματα να μην γίνει συγκέντρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Καλαμάτα απάντησε: «Δεν έχετε να κάνετε με ακροδεξιούλα. Πάρτε το χαμπάρι, εμείς δεν χαριζόμαστε». 

Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε με τον βουλευτή της Χ.Α να απαντάει «Είπατε κάτι κ.Διαμαντόπουλε; Για ξαναπείτε μου. Να μου το πείτε έξω γιατί δεν σας ακούω», προκαλώντας την αντίδραση άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,. «Ήσυχα κομμουνιστές», φώναξε και στην αντίδραση από την πλευρά του ΚΚΕ, απάντησε «συγγνώμη έκανα λάθος, σας τιμώ εσάς, αυτοί δεν είναι κομμουνιστές, είναι γιαλαντζί», για να λάβει την απάντηση του Θανάση Παφίλη, «δεν μας τιμάτε, μας φοβάστε». 

Συνεχίζοντας να αναφέρεται στην καταγγελία για απειλές στην Καλαμάτα, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής είπε πως όταν κάποιος κάποια μέρα στην Καλαμάτα τους φώναζε «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς», εκείνος του απάντησε «Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο». 

Το επεισόδιο μεταφέρθηκε αμέσως μετά και εκτός αιθούσης της Ολομέλειας, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με μαρτυρίες να προχωρούν σε ακατανόμαστες βρισιές εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΕ-ΜΠΕ