«Προσέξτε...θα φύγουμε»

«Βόμβες» από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος με ένα διπλό χτύπημα κάνει άνω-κάτω την κυβέρνηση.

Ο υπουργός Υγείας μέσω στη Realnews πετάει το γάντι στους πολιτικούς αντιπάλους του ΠΑΣΟΚ, σε Μέσα Ενημέρωσης αλλά και σε όλους όσοι προπηλακίζουν υπουργούς και βουλευτές λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, αλλά υπάρχουν και όρια» επισημαίνει και συνεχίζει: «Oρισμένοι μας κάνουν να φλερτάρουμε με διάφορες σκέψεις». Ο κ. Λοβέρδος επίσης αναρωτιέται: «Aν κάναμε ό,τι έκανε η ΝΔ το 2009, ο κόσμος, οι πολίτες που σήμερα διαμαρτύρονται θα ένιωθαν απόγνωση ή όχι;». Παράλληλα, σημειώνει: «η συναίσθηση της εθνικής ευθύνης μάς κρατά στο τιμόνι. Αλλο, όμως, είμαστε υπεύθυνοι κι άλλο είμαστε ανόητοι. Έχει μεγάλη διαφορά».

«Όταν έχουμε ειδικά, ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό; Να φύγουμε να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι... Να δούμε θα τα κάνουν καλύτερα;» τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται πως υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Λοβέρδος είχε δηλώσει χθες πως το ΠΑΣΟΚ γνώριζε πριν γίνει κυβέρνηση ότι δεν υπήρχαν λεφτά. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Λοβέρδος για το κόμμα του όταν ήταν στην αντιπολίτευση «είπαμε ότι λεφτά υπάρχουν ενώ δεν υπήρχαν».

Σκληρή αντιπαράθεση με τη ΝΔ.

«Ο κ. Λοβέρδος ας μην απειλεί τους πολίτες ότι "προσέξτε διότι θα φύγουμε", όπως λέει στη συνέντευξή του στη Real News. Ούτως ή άλλως, οι πολίτες θα το κάνουν πράξη αυτό, με την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές» απάντησε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.



ΠΗΓΗ: realnews.gr