Γιουχάρισμα της Ντόρας Μπακογιάννη στο Θερμαϊκό (vid)

Η Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού υλοποιώντας απόφαση της χθεσινής πολυάριθμης Γενικής της Συνέλευσης, κατέστησε σαφές σήμερα στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που ευθύνεται για την υποδούλωση της χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων, ότι οι εκπρόσωποί του είναι ανεπιθύμητοι στο Δήμο Θερμαϊκού

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεών της η Πρωτοβουλία οργάνωσε αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, γιουχάροντας τη Ντόρα Μπακογιάννη που “ δουλεύοντας” ήδη για τις επόμενες εκλογές φιλοξενήθηκε από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θερμαϊκού που την ξενάγησαν στο ΚΥ της Μηχανιώνας. Νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Δημαρχείο όπου και έφαγε κράξιμο από μέλη της πρωτοβουλίας. Αργότερα δε, και ενώ αρνήθηκε αρχικά την είσοδο στην αίθουσα του ΔΣ πολιτών μελών της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας, κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και διαμαρτυριών η Ντόρα και οι “ οικοδεσπότες” της στο Θερμαϊκό, αναγκάστηκαν να ανοίξουν τις πόρτες για όλους. Και φυσικά ακολούθησαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αποδοκιμασίες.

Και φυσικά στο τέλος η Πρωτοβουλία αποχώρησε για να αφήσει τους διαπλεκόμενους της κεντρικής και της τοπικής πολιτικής σκηνής (όποιους ελάχιστους παρέστησαν) να συνδιαλλαγούν ελευθέρως και εποικοδομητικώς.

Δείτε σχετικο video