Κύμα φυγής στο ΠαΣοΚ

Μετά τη χθεσινή παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας Γιάννη Κουτσούκου λόγω της αδυναμίας του όπως δήλωσε να εφαρμοσεί τα νέα μέτρα, την παραίτηση του από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε σήμερα ο βουλευτής Άρτας Παύλος Στασινός λόγω διαφωνίας του με τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος. Απο λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φθάσει στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, η επιστολή παραίτησης τού.

Την παραίτησή τους υπέβαλαν και δέκα του μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και απέστειλαν επιστολή στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ζητώντας από τους βουλευτές της παράταξης να καταψηφίσουν τα μέτρα του νέου Μνημονίου.

Την ίδια ώρα, την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής ανακοίνωσε στην κυρία Βάρτζελη ο κ. Νίκος Ζωίδης, για να την μεταβιβάσει στον πρόεδρο του Κινήματος κ. Γ. Παπανδρέου. «Θα παραιτηθώ από βουλευτής αν ψηφιστεί η κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά όπως προβλέπει το νέο Μνημόνιο» δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ.

Το πρωί της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Κάραβελ συγκεντρώθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εκλέγονται σε νησιωτικούς νομούς για να συζητήσουν το θέμα της κατάργησης του μειωμένου ΦΠΑ.

Πηγή : newpost.gr