Νέα μέτρα τον Ιούνιο προανήγγειλε ο Καψής

Τα μέτρα που θα χρειαστούν για το 2013 και 2014 θα συζητηθούν τον Ιούνιο, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής, μιλώντας σήμερα το πρωί στη ΝΕΤ.

Τόνισε πως για να «βγει» η συμφωνία που επιτεύχθηκε στο Eurogroup για τη μείωση του ελληνικού χρέους «πρέπει να κάνουμε τεράστιες αλλαγές».

«Το διακύβευμα για τις επόμενες κυβερνήσεις είναι τι αλλαγές θα γίνουν ώστε να καταστεί παραγωγική η οικονομία» υπογράμμισε χρακτηριστικά.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον χρόνο των εκλογών, επανέλαβε ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μόλις ολοκληρωθεί η δανειακή σύμβαση.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Υ.Γ. από Επιδέξιο Δεξιό : "Κλέιδωσαν" οι εκλογές μέσα στον Απρίλιο. Κανένας παράγοντας δεν μπορεί να τις σαμποτάρει, καθώς αυτό που ήθελε το σύστημα το έχει ήδη πετύχει... Μικραίνοντας την Ν.Δ. μέρα με την μέρα και βάζοντας την στο ίδιο κάδρο, αναγκάζοντας την μάλιστα να εγγυηθεί ως επόμενη κυβέρνηση ότι τον Ιούνιο θα προχωρήσει στα νέα μέτρα που "αυτοί" θα μας υποδείξουν.... Πως μπορούν λοιπόν να αποτραπούν αυτές οι εκλογές;

Προσοχή : Όταν το σύστημα "λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο" μπορεί και να βρεθεί προ εκπλήξεων στην συνέχεια... Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε σ' αυτούς που υποτιμούν την νοημοσύνη μας και προσπαθούν να μειώσουν εκείνον που θα προσπαθήσει να τους κοιτάξει κατάματα σηκώνοντας τους  ανάστημα. Γιατί η ελπίδα που ήδη κάποιοι "γνωστοί άγνωστοι" θεωρούν πεθαμένη, ζει και βασιλεύει μέσα στην καρδιά των Ελλήνων νικητών. Οι μεγάλες νίκες Ιστορικά για τη χώρα μας ήρθαν μέσω των πιέσεων του ξένου δυνάστη, είτε με υποδούλωση, είτε με φτώχεια, είτε με εξάρτηση. Παρά τα δεινά μας και τις κακουχίες μας ανατρέχοντας στην Ιστορία μας από την σύσταση του Έθνους κράτους και πριν, θα δούμε ότι  νικητής στο τέλος είναι ο Ελλήνας, ανεξαρτήτως αν κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν για το προτεκτοράτο Ελλάδα που κατά τα λεγόμενα τους φυτοζωούσε και επιβιώνε  πάντοτε για πολιτικούς λόγους με ξένη βοήθεια. Όλοι  μας γνωρίζουμε ότι όταν ο Ελλήνας οργανωθεί και γίνει μια γροθιά για να σώσει την πατρίδα του και το μέλλον των παιδιών του είναι πιο ισχυρός από κάθε ξένο δορυφόρο που προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του κάθε φορά που σκύβουμε το κεφάλι. Όλοι μαζί μπορούμε και πάλι να νικήσουμε... Κι όμως υπάρχει λύση στο πρόβλημα... Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την ανοικοδόμηση της δικής μας οικονομίας. Της οικονομίας που ο κάθε πολίτης να καταναλώνει ανάλογα με αυτά που παράγει. Μιας οικονομίας που δεν θα ζει με τα δανεικά των άλλων χωρών. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε! Το έχουμε αποδείξει στο παρελθόν. Ήρθε η στιγμη να το αποδείξουμε και στο μέλλον... Οι  Έλληνες μπορούμε!!!