Το ΠαΣοΚ είναι εδώ ενωμένο ΔυΝαΤο...

Δηλώσεις που κάνουν άνω κάτω το ΠαΣοΚ

Ευ. Βενιζέλος

Το DNA του Μνημονίου μάς οδηγεί σε αδιέξοδο. Δυστυχώς όλες οι θεμελιώδεις μακροοικονομικές και δημοσιονομικές προγνώσεις του αρχικού προγράμματος -του Μνημονίου- δεν επιβεβαιώθηκαν. Το θέμα είναι αν μπορούμε να αλλάξουμε το συνολικό πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε.

12 Δεκεμβρίου 2011

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Επρεπε να αποφύγουμε το Μνημόνιο. Να δανειστούμε γρήγορα, να εξασφαλίσουμε το δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις. Από τη στιγμή που μπήκαμε όμως, δεν διαπραγματευτήκαμε σωστά, αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στη διαχείριση όλων των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει.

Eκπομπή «Νέοι Φάκελοι» του Αλέξη Παπαχελά, 19 Δεκεμβρίου 2011

Ανδρέας Λοβέρδος

Οταν είπα ότι η χώρα δεν έχει λεφτά, με θεωρούσανε αντισυμβατικό πολιτικό γιατί έπρεπε να λέω ότι η χώρα έχει χρήματα, δηλαδή να λέω ψέματα. Και παλαιότεροι υπουργοί, ειδικώς Οικονομικών, με χαμόγελα με αντιμετώπιζαν σε διάφορες δημόσιες συζητήσεις.

Συνέντευξη στον ρ/σ ΣΚΑΪ και την δημοσιογράφο Σία Κοσσιώνη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Φίλιππος Σαχινίδης

Μπορεί η απόκλιση να οφείλεται εν μέρει και στο οικονομικό πρόγραμμα που ακολουθούμε. Θα πρέπει να ζητήσουμε περισσότερα χρήματα από τους πιστωτές μας ώστε να πετύχουμε ηπιότερη δημοσιονομική προσαρμογή.


19 Δεκεμβρίου 2011

Υ.Γ. από Πύθων : Δεν φταίμε εμείς...φταίνε οι άλλοι οι "κακοί" που μας δεσμεύσανε με το Μνημόνιο και επέβαλλάν το ΔΝΤ στη χώρα μας... Για όλα φταίει ο ΓΑΠ εμείς απλά ψηφίζαμε τα νομοσχέδια που μας επέβαλλαν αυτοί οι "κακοί" του άλλου ΠαΣοΚ και μην ξεχνιόμαστε παρακαλώ πάντα με το μαχαίρι στο λαιμό... Θα μας τρελάνουν τελείως αυτοί οι τύποι του homopasokus...Οι άνθρωποι δεν παλεύονται καθόλου. Ξαφνικά δημιουργούν έναν κοινό εχθρό για να αποποιηθούν των ευθυνών τους και να σώσουν εκτός από το τομάρι τους κι ένα κόμμα που αγωνίστηκε για την κατάρρευση της χώρας. Ντροπή τους...