Φώτης Κουβέλης, ως σανίδα σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ!

Ο Μητσοτάκης είχε δίκιο!

Στην Ελλάδα παραέχουμε ασθενή μνήμη!

Αίφνης, ο Φώτης Κουβέλης εμφανίζεται ως ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός και το …κόμμα του φλερτάρει με διψήφια ποσοστά.

Για όσους ξεχνάνε:
Ο Φώτης Κουβέλης ήταν Υπουργός Δικαιοσύνης στην Κυβέρνηση Τζαννετάκη! Ως καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός είχε και την ευθύνη για τις παραπομπές στο Ειδικό Δικαστήριο του Α. Παπανδρέου και των άλλων υπουργών του. Αυτό που η πασοκική προπαγάνδα αργότερα ονόμασε «βρώμικο ‘89»

Στη συνέχεια ο Φώτης Κουβέλης συγκατοίκησε διαδοχικά με τον Κωνσταντόπουλο, τη Δαμανάκη, τον Αλαβάνο, για ένα διάστημα και με τον Τσίπρα.

Από τότε ήθελε να γίνει….αρχηγός, αλλά τα κουκιά δεν έβγαιναν!

Επιτέλους τα κατάφερε!

Και τώρα μας εμφανίζεται πρόθυμος για μετεκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ!

Αυτός που δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τους συντρόφους τους, με τους οποίους ήταν στο ίδιο κόμμα επί δεκαετίες, εμφανίζεται ως υπέρμαχος των συνεργασιών με τους έως χθές πολιτικούς του αντιπάλους!

Ο ορισμός της υποκρισίας!

Ποια είναι η αλήθεια;

Όταν το σύστημα είδε ό,τι δεν τραβάει η Μπακογιάννη, ανέλαβε να προωθήσει τον Κουβέλη!

Ως γνήσιο τέκνο του συστήματος, απολαμβάνει , με τρόπο σκανδαλώδη, δυσανάλογο πολιτικό χρόνο για το μέγεθος του κόμματός του.

Με διπλό σκοπό: Από τη μια να υποδέχεται τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, από την άλλη με τον μετριοπαθή (δήθεν) πολιτικό του λόγου να ψαρεύει σε θολά νερά αναποφάσιστους!

Ο Φώτης Κουβέλης προορίζεται να αποτελέσει τη σανίδα σωτηρίας του ΠΑΣΟΚ για να παρεμποδιστεί η άνοδος του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία.

Αδέξιος Δεξιός

Πηγή : antinews.gr