Λ. Παπαδήμος: Δεν θα μειωθούν άλλο μισθοί και συντάξεις, δεν θα αυξηθεί η φορολογία

Η Ελλάδα βρίσκεται στο βαθύτερο σημείο της ύφεσης, τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, προσθέτοντας ότι η χώρα έχει ακόμα «πολλή και σκληρή δουλειά μπροστά της».

Ο κ. Παπαδήμος τόνισε ότι δεν αναμένονται περαιτέρω μειώσεις των ονομαστικών μισθών και συντάξεων ούτε και αυξήσεις φορολογικών συντελεστών και επανέλαβε ότι υπάρχουν ορισμένες ενθαρρυντικές ενδείξεις, που δημιουργούν προσδοκίες επιστροφής σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης στη διάρκεια του 2013.

Μεταξύ αυτών εξήγησε είναι οι εξαγωγές, που έχουν ανακάμψει θεαματικά τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και η επιτάχυνση της απορρόφησης του ΕΣΠΑ.

Ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέλος «στην πρώτη ταχύτητα της Ευρώπης και σε όλα τα βήματα ενοποίησης του ευρώ», αλλά όχι χωρίς υποχρεώσεις. Επανέλαβε ακόμη ότι το κεκτημένο της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αποτελεί τη βάση του προγράμματος ευνοϊκής αναδιάρθρωσης του δημόσιου χρέους της χώρας μας.

e-typos.com

Υ.Γ. από Πύθων : Τα "λεφτα" τα βρήκαμε, οι μισθοί και οι συντάξεις δεν θα μειωθούν περισσότερο, η φορολογία δεν θα αυξηθεί, η κυβέρνηση έχει πετύχει σ' ένα μήνα ότι δεν πέτυχε η προηγούμενη σε δύο χρόνια και μετά την απόδoση του PSI έρχεται η ανάπτυξη. Τι άλλο θέλετε αχάριστοι Έλληνες, όλα δουλεύουν ρολόι και εσείς δυσανασχετείτε; Ντροπή σας... Λουκά και ξερό ψωμί θέλει το σύστημα και θα τον αποδεχτείτε με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν πιστεύω να έχετε αντιρρήσεις;;;

Ζήτω η Ελληνική Παπαδημοκρατία!!!



Του Γιάννη Καλαϊτζή
Από : Ελευθεροτυπία