Μεγάλα λόγια με εγγυήσεις ανασφάλειας


Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι με μεγαλοστομίες και μέτρα «βιτρίνας» δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το έγκλημα, που μέρα με την μέρα παίρνει την μορφή ανεξέλεγκτων διαστάσεων. Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει άνδρο των κακοποιών με ληστείες, κλοπές και συμπλοκές αλλοδαπών στα «γκέτο».


Η αστυνομία δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την έξαρση αυτή της εγκληματικότητας και λειτουργεί ανοργάνωτα χωρίς σχεδιασμό. Τα διαπιστευτήρια αποδεικνύονται από την πρόχειρα σχεδιασμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στον Βύρωνα, που στοίχησε την ζωή ενός 25χρονου νέου.


Το προχτεσινό φιάσκο στο Μαρούσι με τον αφοπλισμό αστυνομικών από κακοποιούς συνεχίζεται. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης των δραστών, η χώρα μας μετατράπηκε σε Καμπούλ κατά τα λεγόμενα του κ. Χρυσοχοϊδη(Κόσμος Επενδυτή, 04/04/09), καθώς οι Αλβανοί κακοποιοί πέταξαν πέντε χειροβομβίδες κατά των αστυνομικών. Η κινηματογραφική αυτή σκηνή εξελίχθηκε όμως σε τραγωδία, καθώς κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους κακοποιούς έχασε την ζωή του ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής που εργαζόταν σε κατάστημα με υδραυλικά στο Βύρωνα.


Ο κ. Χρυσοχοϊδη με το που έγινε υπουργός απαξίωσε την Αστυνομία δημοσίως, λέγοντας τα χάλια που βρήκε, απείλησε θεούς και δαίμονες, ανέβασε τον πήχυ ψηλά και νόμισε ότι έτσι καθάρισε και θα τα λύσει όλα σε λίγους μήνες. Ο κ. Χρυσοχοϊδης έχει μείνει στην εποχή της εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη. Τότε όμως είχε τη στήριξη των ξένων μυστικών υπηρεσιών.


Προτείνουμε λοιπόν στον κ. Χρυσοχοϊδη να ζητήσει ξανά την βοήθεια των ξένων υπηρεσιών μπας και δούμε άσπρη μέρα…



Bookmark and Share