Ομάδα κρούσης του ΠαΣοΚ στην ΕΡΤ




Ο νέος Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιώργος Γαμπρίτσιος είναι καθαρά επιλογή του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου. Ο κ. Γαμπρίτσος διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ολυμπιακής και ήταν μέτοχος της εταιρείας «Telepassport», η οποία, σύμφωνα με ένορκη κατάθεση της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο «SIEMENS», συνέβαλε στη διακίνηση του «μαύρου χρήματος» της γερμανικής εταιρείας.

Ο Παύλος Γερουλάνος, εργάστηκε από το 2004 έως το 2006 στην εταιρεία ERGON ZEHNDER INTERNATIONAL, εταιρεία ελβετικής προέλευσης (ιδρύθηκε το 1964). Στην ίδια εταιρεία εργάστηκαν άλλα δύο άτομα που σήμερα είναι μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ρ.Τ. Πρόκειται για τον Ηλία Μοσχονά και τον Γιώργο - Ανδρέα Ζάννο. Τα δύο αυτά στελέχη επελέγησαν από τον Παύλο Γερουλάνο, για να επανδρώσουν τη νέα ηγεσία του Ράδιο-μεγάρου.

Οι περιπτώσεις ευνοιοκρατίας συνεχίζονται. Από το δόγμα των «άριστων και όχι αρεστών», που επαναλάμβανε κατ’ επανάληψιν ο κ. Παπανδρέου προεκλογικά, φτάνουμε σήμερα στην επίδειξη πράσινης κομματικής ταυτότητας ως απαραίτητο κριτήριο για την κάλυψη καίριων θέσεων στο Δημόσιο τομέα.

Ο κ. Γερουλάνος είναι προφανές ότι θέλει να ελέγξει την κρατική τηλεόραση με ομάδα κρούσης που πρόσκειται στο επιτελείο του.

Τα «πράσινα σκυλιά» επιστρέφουν για να ξαναρημάξουν το Δημόσιο, να ελέγξουν το σύστημα ενημέρωσης και να παραπληροφορήσουν τους Έλληνες πολίτες...

Το ΠαΣοΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό…



Bookmark and Share