Δικαιοσύνη δίχως αυτοκριτική…


Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του ΠαΣοΚ δεν έχουν τελειωμό. Την σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος κάνοντας την παρακάτω δήλωση:


«Θα ήθελα να μπορώ, όταν θα με ρωτούν οι πολίτες αν βάλαμε κανέναν φυλακή να τους λέω ναι, βάλαμε τον τάδε και τον τάδε»(Ελευθεροτυπία 14/02/10)


Ο κ. Πάγκαλος πουλάει πνεύμα ηθικής μιλώντας για δικαιοσύνη, ενώ όλοι μας γνωρίζουμε ότι ήταν ο πρωτοστάτης στο φιάσκο Οτσαλάν και ο διαπραγματευτής της κρίσης των Ιμίων. Μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της χώρας μας γράφτηκε με υπουργό εξωτερικών τον κ. Πάγκαλο, ο οποίος συμφώνησε στην γκρίζα ζώνη των Ιμίων.


O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Καψής αποκάλυψε στην εκπομπή του Κ.Χαρδαβέλα ότι:


"Ο Πάγκαλος είπε την ημέρα των Ιμίων στον Λυμπέρη να βγάλουμε την Ελληνική σημαία και να πούμε ότι την πήρε ο αέρας. Ο Πάγκαλος έπρεπε να πάει σε ειδικό δικαστήριο".


Η ιστορία της πατρίδας μας δεν ξεχνιέται, ούτε παραγράφεται. Τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν την περίοδο διακυβέρνησης του ΠαΣοΚ με υπουργό εξωτερικών τον κ. Πάγκαλο εισβάρος του εθνικού συμφέροντος της χώρας δεν ξεπληρώνονται με φυλάκιση, παρά μόνο με χαρακίρι.



Bookmark and Share