Έχει ο καιρός γυρίσματα


Σε νέα γκάφα υπέπεσε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που δεν είναι πλέον σε θέση, όπως δείχνουν τα πράγματα, να ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο της αποστολής της.

Σύμφωνα με απολύτως σοβαρές πληροφορίες, που παραθέτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος (04/02/10), αστυνομικοί έχασαν μέσα από τα χέρια τους τρεις φερόμενους ως τρομοκράτες, μετά από επιχείρηση σύλληψής τους.

Εν τω μεταξύ άνθρωποι δολοφονούνται στο κέντρο της Αθήνας, γυναίκες βιάζονται, ληστές με καλάσνικοφ μπαίνουν στις τράπεζες, ληστεύουν και φεύγουν σαν κύριοι πότε με μηχανάκι και πότε με …ποδήλατο. Από τα δόντια των τρομοκρατών δεν γλίτωσαν ούτε Υπουργεία, ούτε όμως και ο ναός της Δημοκρατίας, η Βουλή των Ελλήνων.

Και ενώ η μια αποτυχία διαδέχεται την άλλη και η εγκληματικότητα καλπάζει, ο λαλίστατος κατά άλλες φορές αρμόδιος υπουργός, κ. Χρυσοχοϊδής, φαίνεται πως έχει χάσει τη μιλιά του και δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση διάψευσης ή αιτιολόγησης του περιστατικού.

Κ. Χρυσοχοΐδη θεωρούμε σκόπιμο να σας υπενθυμίσουμε κάποιες πομπώδες δηλώσεις σας την περίοδο που ήσασταν αντιπολίτευση και κατακρίνατε σε καθετί τη κυβέρνηση:

**«Ο Γιώργος Παπανδρέου γνωρίζει τι σημαίνει η τρομοκρατία για μια χώρα, το ΠαΣοΚ έχει σχέδιο και ικανά στελέχη για να το φέρουν σε πέρας» (Έθνος, 07/01/09).

**«Μέχρι το 2004 η Καμπούλ ήταν όντως πολύ μακριά από εμάς. Σήμερα, χάρη στη Νέα Δημοκρατία έχει πάψει να φαντάζει τόσο μακρινή» (Κόσμος Επενδυτή, 04/04/09).

Το σίγουρο πάντως είναι ότι μια σοσιαλιστική κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει μακροχρόνιες λύσεις. Και ειδικά μια κυβέρνηση που έχει υιοθετήσει τη φιλοσοφία αναδιοργάνωσης της ΕΛ.ΛΑΣ μέσω ήπιας προσαρμογής.

Ουσιαστικά, το ΠαΣοΚ μεταφέρει τις αρμοδιότητες της ΕΛ.ΛΑΣ στην ΕΥΠ με συγκεκριμένο σχέδιο που ελέγχεται από εξωθεσμικά κέντρα και όχι από παρτιόφρονες πολίτες που έχουν ως αρχή το συμφέρον της πατρίδας.

Πλέον χρειάζονται τολμηρές και σκληρές αποφάσεις, εγχειρήματα συγκρουσιακής πολιτικής με το κατεστημένο, που ανεξαρτήτως πολίτικου κόστους, θα βάλουν τα θεμέλια να κοπούν οι ρίζες της ανασφάλειας στην χώρα μας.

Λυπούμαστε γιατί το σχέδιο που σας επιβάλλανε θα μας οδηγήσει σε αδιέξοδο…



Bookmark and Share